Pangiriman mobil ka Inggris

Layanan pangiriman panto ka panto pinuh dioperasikeun ku peminat mobil anu ngartos naon hartosna kendaraan anjeun.
Meunangkeun QUOTE

Ngangkut kendaraan anjeun

Pasihan kami lokasi kendaraan anjeun dimana waé di dunya sareng kami bakal ngatur koléksi ka palabuan internasional atanapi bandara anu pangcaketna maka kami bakal ngatur transportasi anu cocog pikeun kendaraan anjeun ka Inggris.

Gumantung kana lokasi kendaraan anjeun bakal robih kumaha kendaraan anjeun dipindahkeun ka Inggris. Tanda kutip pangiriman kami dipasongkeun pikeun kendaraan anjeun sareng hargana dina waktos didamel pikeun masihan anjeun harga anu pangsaéna. Teu aya kalkulator pengiriman barang anu mewah di dieu nalika urang nyobian nganggo pengiriman barang konsolidasi dimana dimungkinkeun pikeun ngalirénkeun tabungan ka anjeun. Beda sareng perusahaan pengiriman barang anu sanés kami anu pangpayunna sareng perusahaan pendaptaran - janten kami nyayogikeun tanda petik pikeun ngagariskeun total biaya impor kendaraan anjeun.

Parantos damel sareng sajumlah perusahaan salami mangtaun-taun pikeun ngabantosan kendaraan anu ngalir teu aya anu urang teu tiasa bantosan pikeun ngangkut ka Inggris dina cara anu paling aman, sareng kiriman biasa di panjuru dunya urang gaduh jaringan anu lega sapertos anu sanés. parusahaan dina pasaran.

Asuransi Marinir

Sadaya tanda petik kami kalebet asuransi laut pikeun nutupan kendaraan anjeun dina kasus anu jarang aya kacilakaan ngalibetkeun kendaraan anjeun.

HUTAN, TANAH, LAUT.

Kami nawiskeun sababaraha jinis cara pikeun ngangkut kendaraan anjeun. Upami anjeun buru-buru atanapi mindahkeun barang anu nilai luar biasa, sok aya angkutan udara. Upami kendaraan anjeun langkung caket di UE, aya kamungkinan luhur éta tiasa dikirimkeun kana transporter, sareng pikeun kendaraan anu aya di seberang laut, urang tiasa ngatur pikeun ngirim. Janten tong hariwang dimana kandaraan anjeun, urang bakal kéngingna kadieu.

LIASON LOGISTIK

Kami ngatur sadayana pikeun nami anjeun supados anjeun henteu gaduh ogé. Ieu ngandung harti anjeun salawasna ngagaduhan anu ngabantosan salami sadaya prosés perjalanan kendaraan anjeun ka Inggris.

Pangiriman Kontainer

Cara anu paling aman sareng paling terjangkau pikeun ngirim mobil anjeun ka Inggris nyaéta nempatkeun kendaraan dina wadah. Kami tiasa nawiskeun pangiriman ti kaseueuran palabuhan utama di panjuru dunya sareng ngabantosan dimana waé dianggo pikeun panerapan ékspor tambahan anu diperyogikeun ku nagara mobilna dikintun.

Mobil tiasa dikirim ku sababaraha cara dina wadah sakumaha ditetélakeun dina kaca ieu. Tapi seuseueurna mobil bakal dikirim dina kiriman konsolidasi (sareng mobil atanapi barang sanés) pikeun ngirangan biaya kontainer sadayana pikeun anjeun.

Dupi abdi tiasa ngirimkeun mobil kuring sareng barang-barang kuring di jero?
Kaseueuran palanggan ToR kami bakal ngepak mobilna pikeun ngamangpaatkeun rohangan éta. Anjeun nuju mayar éta sadayana - sareng kami henteu keberatan nyimpen épék pribadi anjeun dugi ka anjeun siap ngumpulkeun kendaraan (atanapi upami anjeun peryogi anu langkung lami urang tiasa ngatur ieu atas nama anjeun). Gumantung kana naon éta sareng ti mana asalna upami anjeun sanés warga anu mindahkeun anjeun panginten tiasa mayar pajak tina konténna.
Dupi anjeun ngumpulkeun mobil kuring sareng nganterkeun palabuhan?
Kami tiasa ngumpulkeun mobil anjeun ti mana waé di dunya sareng nganteurkeunana ka palabuhan anu pang caketna anu siap dibersihkeun sareng dimuat.

RoRo Pengiriman (Roll On / Roll Off)

Naha kendaraan kuring peryogi BBM?
Nalika dikirimkeun ku RoRo kendaraan anjeun bakal meryogikeun suluh anu cekap pikeun maneuver di kadua tungtung perjalanan kapal. Ieu pikeun ngamuat sareng ngabongkar kendaraan.
Naha kuring tiasa nyandak pangaruh pribadi kuring?
Beda sareng pengiriman kontainer, anjeun moal tiasa nyandak nanaon sareng anjeun dina kendaraan.
Naha hiji lumpat tiasa dikirim ku RoRo?
Kandaraan henteu tiasa dikirim upami henteu tiasa disetir kana kapal. Upami kendaraan ngagaduhan batré paéh anu masalah sanés - tapi kendaraanna kedah dioperasikeun sakumaha mistina.

Ti mana urang tiasa ngirimkeun mobil anjeun?

Kami parantos ngadaptarkeun lokasi anu pang populerna pikeun pangiriman mobil ka Inggris di handap - tapi ulah ragu pikeun ngahubungi upami éta henteu aya dina daptar.

Pengiriman barang Jargon

Kami ngartos yén dunya mobil pangiriman pinuh ku jargon anu teu resep, janten upami anjeun hoyong terang naon hartosna, teras baca.

Maritime

Sagala angkutan ngalangkungan laut. 

Daptar muatan kapal

Hiji cara anu rumit teuing pikeun nyarioskeun resi pikeun nyatakeun kargo dina kapal. Hal ieu dipaké pikeun ngawangun perjanjian kontrak pikeun mastikeun yén sadaya kargo Maritim dijaga aman salami transit sareng kontén na sumping nalika aranjeunna dikirim. 

Salaku nasabah Impor Mobil Kuring, anjeun moal peryogi terang nomer BL sabab kami tetep diapdet salami prosés pengiriman.

Pelat Ékspor

Sababaraha nagara sapertos anu aya di Uni Émirat Arab meryogikeun deregistrasi kandaraan sateuacan tiasa dikirim. Pelat khusus ditugaskeun kana kendaraan sateuacan diidinan ninggalkeun nagara. 

My Car Impor ngagaduhan jaringan éksténsif mitra kiriman anu tiasa ngabantosan pikeun nyepetkeun prosés ékspor kendaraan anjeun upami diperyogikeun. 

Dina beungkeut

Pikeun ngendalikeun palabuhan anu kedah dibayar tiasa nganggo kalimat 'dina beungkeut' pikeun ngartikeun hiji hal salaku 'teu acan ngagaduhan tugas mayar. 

asal

Asal muasalna mobil. Kaseueuran sanaon asalna mangrupikeun 'asal kapal' anu hartosna, dimana mobilna dikirimkeun. Sering upami frasa anu nuduhkeun anu terakhir sigana bakal diartikeun 'Port of origin'. 

Telepon palabuan 

Wadah tiasa ngadamel sababaraha titik dimana wadah bakal tetep dina kapal dugi ka eureun khusus. Upami dugi ka palabuhan anu sanés pikeun ngamuat kargo tambihan atanapi pikeun ngeusian bahan bakar éta sering disebut salaku palabuan panggero. 

Sagala penundaan anu urang perhatoskeun nalika pelayaran bakal dikirimkeun ka anjeun. 

Daptar bungkusan

Unggal wadah kedah ngagaduhan daptar bungkus anu ngandung unggal detil ngeunaan kiriman. Upami anjeun ngirimkeun kandaraan anu ngandung barang-barang anu sanés, ieu kedah disebatkeun dina daptar bungkus. 

Kami damel raket sareng pangirim pikeun mastikeun yén dokuméntasi anjeun leres dina unggal tahapan prosés pangiriman pikeun nyingkahan masalah

Demurrage

Upami kargo ditinggali di tempat anu lami teuing di palabuhan, éta tiasa mahal. Ngan ukur aya waktos kawates mobil tiasa diséépkeun di terminal bari teu aya biaya. 

Nalika mobil henteu dikirimkeun leres, éta tiasa mahal.

Impor Mobil Kuring ngatur sadayana prosés kendaraan anjeun kalebet saatos pangiriman di Inggris pikeun mastikeun yén éta henteu kajantenan. 

Waragad tambahan

Gumantung kana sababaraha faktor biaya tambahan tiasa ditambihkeun kana harga keseluruhan kiriman. Ieu tiasa ku seueur alesan, tapi singgetna, éta mangrupikeun biaya tambahan. Upami aya pajak tambahan sabalikna tina 'muatan' maka disebat 'surtax'. 

setasion

Di unggal palabuan, aya terminal anu ngendalikeun aliran impor sareng ékspor. Éta tempat peti ngalangkungan - naha di atanapi di luar nagara. 

Malik 

Upami anjeun kantos nguping kalimat ieu, biasana ngeunaan waktos waktos kapal dina port. Janten perputaran nyaéta waktos kadatangan sareng angkatna kapal.

hukuman

Sababaraha nagara ngagaduhan aturan anu tangtu ngeunaan naon anu tiasa diimpor ti nagara sanés. Hiji nagara panginten henteu ngijinkeun contona - impor mobil tina nagara asing khusus. 

Ieu henteu kedah janten masalah pikeun pengiriman otomatis ka Inggris. 

ETA 

Perkiraan waktos kadatangan kapal dina lokasi anu khusus. Biasana disayogikeun upami bejana parantos lalayaran sareng henteu sateuacanna. 

ETD 

Perkiraan tanggal perjalanan kapal. Sakali dina cai, ETA disayogikeun sareng ETD biasana parobihan kumargi aya panundaan dina perputaran. 

Kuartin 

Kadang-kadang peti tiasa disimpen kana kuartin. Ieu 

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.