If you are searching around for a reliable and experienced company that specialises in shipping a car from Oman to the UK, you’ve come to the right place. We have shipped a number of cars, motorcycles and other vehicles from this region to the UK and take care of all aspects of the process to ease the burden on you.

Ngadaptarkeun Kendaraan di Oman

Anu mimiti diperhatoskeun nyaéta délégistrasi kendaraan dina Oman sareng aplikasi pikeun pelat ékspor ti RTA. Sanaos sigana mangrupikeun prosés anu pikasieuneun, éta saéstuna langsung pisan sareng pas anjeun gaduh sadayana kertas sareng piring, tim kami di Oman tiasa nganteurkeun kendaraan sateuacan nyiapkeun kiriman.

Ngamuat & Ngirim ka Inggris

Kami ngartos yén ngantunkeun kendaraan anjeun tiasa janten prospek pikasieuneun, nanging anjeun tiasa yakin yén agén kami di Oman parantos dipilih pikeun profesionalisme sareng tugas jaga na. Aranjeunna bakal ngamuat mobil anjeun kana wadah kalayan ati-ati, kalayan presisi di candak unggal unsur, sateuacan éta ngamankeunana dina tempatna pikeun perjalanan.

Salaku tambahan opsional pikeun perdamaian lengkep pikiran anjeun, kami nawiskeun asuransi transit anu bakal ngasuransikeun kendaraan dugi ka nilai ngagantian lengkepna sapanjang perjalanan ti Oman ka Inggris.

Pitunjuk Pajak Impor

Upami anjeun nyumponan kriteria kagungan kendaraan dina genep sasih sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan sateuacan prosés impor dimimitian, anjeun tiasa nyandak kendaraan kana Inggris sacara lengkep bebas pajak. Sakali kandaraan parantos sumping di nagara éta, anjeun bakal diwatesan pikeun ngajualana salami 12 bulan kahiji.

Upami anjeun henteu minuhan kriteria di luhur, maka anjeun kedah mayar biaya bea impor sareng PPN, anu diitung dina jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan. Pikeun kendaraan anu parantos diwangun di Inggris aya biaya hiji-off £ 50 plus PPN 20% sedengkeun pikeun kendaraan anu diwangun di luar Inggris tunduk kana 10% bea impor sareng 205 PPN.

Aya kamungkinan cocog pikeun tingkat pangurangan 5% PPN upami kendaraan anu anjeun badé kirimkeun langkung ti 30 taun sareng teu acan dirobih sacara signifikan tina kaayaan aslina.

Nguji Sateuacan Pendaftaran

Before registration can be approved by the DVLA, testing and modifications are required to ensure the vehicle is fit for UK roads. After customs clearance has been granted, we will pick the vehicle up and transport it back to our centre for this testing to take place.

Upami kendaraan langkung ti sapuluh taun, tés MOT bakal diperyogikeun sareng sababaraha modifikasi sareng penilaian kabugaran jalan sateuacan pendaptaran.

For vehicles that have been built within the last ten years, an IVA test is necessary. Fortunately, and to avoid the vehicle having to be sent elsewhere, we are the only company in the country with a dedicated IVA testing lane designed for passenger vehicles so conduct all checks on-site.

Modifikasi umum pikeun sadaya kendaraan kalebet nyaluyukeun lampu-lampu ngarah cocog sareng pedoman Inggris, pamasangan lampu kabut tukangeun kendaraan anu henteu cocog sareng éta salaku standar sareng parobihan spéstométer ti km / jam janten mph

Pendaptaran sareng Pelat Nomer DVLA & UK

Once the vehicle has passed the necessary tests and all modifications are completed, it can then be registered with the DVLA. Traditionally quite a lengthy process, we are able to shorten this time frame considerably by having a dedicating DVLA Account Manager solely for My Car Import clients.

Pelat nomer Inggris anyar kendaraan anjeun tiasa dipasang pas persetujuan parantos dipasihkeun, hartosna anjeun ayeuna tiasa nyetir dina jaringan jalan Inggris. Aspék akhir tina jasa nyaéta mutuskeun naha anjeun badé nyandak mobilna ti depot East Midlands kami atanapi atur kami pikeun nganteurkeun langsung ka anjeun.

We can speed up the process of shipping a car from Oman to the UK at the same time as relieving most of the pressure on you, which we believe equates to a win-win situation all round. To discuss this in more detail, give us a call today on +44 (0) 1332 81 0442 and we’ll detail how we can help you.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Kendaraan Ti Oman ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.