Kaseueuran mobil anu kami daptarkeun ti Éropa disetir ka Inggris ku anu bogana sareng parantos aya di dieu, kantun meryogikeun pamrosésan pendaptaran impor sareng DVLA. Tapi urang tiasa ngadamel sadayana prosés kéngingkeun mobil anjeun ti nagara bagian Uni Éropa ka Inggris.

Kami seuseueurna mobil treuk ku jalan kana kendaraan transporter anu diasuransikeun sadayana, tapi ogé nawiskeun jasa pengiriman gratis ti daerah anu langkung jauh.

Pitunjuk Pajak pikeun Impor

Nalika ngimpor mobil ti Éropa ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara lengkep bebas nyayogikeun kendaraanna yuswa langkung 6 bulan sareng parantos ngaliput langkung 6000km ti anu énggal.

Nalika ngimpor kandaraan anu énggal atanapi ampir énggal, PPN kedah dibayar di Inggris janten punten tong ragu-ragu ngajalankeun pertanyaan anu ngalangkungan kami ngeunaan ngarencanakeun ngarencanakeun pajak impor anjeun sateuacan mésér.

Persetujuan Tipe Pra-pendaptaran sareng Modifikasi

Kandaraan Bawah 10 Taun

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun kedah nyatujuan kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta urusan sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti Éropa bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél sareng kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.

Kandaraan Liwat 10 Taun & Mobil Palasik

Langkung ti 10 taun mobil sareng klasik mangrupikeun jinis persetujuan dibebaskeun, tapi masih meryogikeun tés MOT sareng modifikasi anu tangtu sateuacan didaptarkeun. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang.

Pelat Nomer UK & Pendaptaran DVLA

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Manajer Akun DVLA Akun kami khusus Impor, dina ngalirkeun tahap uji coba, pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang tibatan metodeu alternatip.

Urang teras tiasa nyocogkeun pelat nomer UK anyar anjeun sareng siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

A prosés streamline, merenah anu geus dirancang pikeun sababaraha taun, ngimpor mobil ti Éropa ka Inggris moal gampang. Pikeun ngajalankeun sarat anjeun sareng mendakan langkung seueur, ngahubungan kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Mobil Ti Uni Éropa ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.