Naha anjeun badé ngimpor kendaraan Australia anjeun ka Karajaan Inggris?

Urang tiasa ngadamel sakabeh proses tina importing mobil anjeun ti Australia, kaasup ekspor, pengiriman barang, adat clearance, UK darat trucking, nguji minuhan na pendaptaran DVLA. Urang ngadamel sakabeh proses, nyimpen Anjeun waktos, repot jeung waragad aral.

Naha milih kami pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Australia?

Pengiriman (angkutan laut)

Pikeun kandaraan ti Australia, urang tiasa ngadamel pangiriman atas nama anjeun. Ieu kalebet penjadwalan kendaraan anjeun angkutan laut, muatan, sareng bongkar muat.

Bea cukai (NOVA)

Prosés clearance bea cukai sareng dokumen anu diperyogikeun pikeun mersihan kendaraan anjeun diurus ku urang nyalira pikeun mastikeun kendaraan anjeun henteu mayar biaya panyimpenan tambahan.

Logistik (Pengangkutan Jalan)

Salila unggal tahap impor kendaraan, kami siap ngatur sadaya logistik daratan anu relevan pikeun nami anjeun pikeun mastikeun yén henteu aya panundaan.

Modifikasi sareng Tés

Kandaraan dirobih sareng diuji ku urang nyalira pikeun patuh di Inggris. Saatos éta sadayana uji coba anu relevan dilakukeun dina tempat di jalur uji coba swasta milik IVA.

Aplikasi Pendaptaran

Sakali kandaraan Australia anjeun parantos patuh kami ngurus sadaya dokumen anu diperyogikeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun di Inggris sareng kendaraanna tiasa dikumpulkeun atanapi dikirim.

Pendaptaran panto ka panto ti Australia

Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng disesuaikan pikeun impor khusus anjeun ka Inggris. Dina halaman ieu anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan prosés impor kendaraan, pikeun milarian biaya anu kalebet dina impor kendaraan ti Australia ka Inggris punten eusian formulir penawaran sareng kami bakal balik deui ka anjeun ku harga.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Ti mangtaun-taun ngimpor mobil ti Australia ka Inggris, kami parantos milih sacara ati-ati spesialis pangiriman mobil anu beroperasi di luar sadaya palabuhan utama di Australia pikeun ngatur mobil klien kami.

Kami nawiskeun koleksi gratis dina wates kota Brisbane, Sydney, Melbourne sareng Perth tapi tiasa nambihan cutatan pikeun ngumpulkeun kendaraan anjeun ti lapangan salajengna di Australia dina pamundut anjeun.

Kami biasana ngirimkeun kendaraan nganggo wadah dibagi, ieu ngamungkinkeun anjeun nguntungkeun tina tingkat dikirangan pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi biaya kontainer sareng mobil sanés anu kami impor atas nami klien.

Pangiriman kontainer mangrupikeun cara anu aman sareng aman pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris sareng sering paling hemat biaya. Upami anjeun hoyong wadah khusus 20ft kanggo kendaraan anjeun maka punten naroskeun, sabab kami ogé nyayogikeun ieu pikeun klien kami.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan Australia anjeun ka Inggris?

Nalika ngimpor kendaraan ti Australia, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Naha anjeun ngalih deui salaku warga anu mindahkeun ka Inggris? Upami anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti genep bulan sareng gaduh bukti karésidénan di Australia manjang deui 12 bulan - maka impor anjeun dina kaseueuran kasus moal tunduh kana bea sareng pajak.

gb_nm

Modifikasi kendaraan Australia sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan anu umurna sahandapeun sapuluh taun, saatos sumping di Inggris, kendaraan anjeun kedah tunduk kana persetujuan jinis UK. Kami ngalakukeun ieu nganggo tés IVA. Kami gaduh hiji-hijina fasilitas uji coba IVA anu dioperasikeun sacara pribadi di Inggris, hartosna kendaraan anjeun moal ngantosan slot uji coba di pusat tés pamaréntah, anu tiasa sababaraha minggu, upami henteu sababaraha bulan kéngingkeun. Urang iva nguji unggal minggu dina situs na kituna boga turnaround panggancangna meunang mobil anjeun didaptarkeun na on jalan Inggris.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrikan ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten kéngingkeun harga pikeun kami tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil Australia tiasa meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet speedo pikeun mésér bacaan MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan anu akurat pikeun naon anu diperyogikeun mobil masing-masing pikeun siap-siap pikeun uji coba IVA na.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Mobil anu umurna langkung ti 10 taun kalebet jenis persetujuan dibebaskeun, tapi tetep meryogikeun tes kaamanan, disebat MOT, sareng modifikasi anu sami sareng tes IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu halimun tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

Pindah ka Inggris ti AUSTRALIA

Naha anjeun warga anu mindahkeun?

Sajumlah ageung individu mutuskeun nyandak kendaraanna balik ti Australia ngamangpaatkeun insentif gratis pajak anu ditawarkeun nalika mindahkeun.

Kami tiasa ngabantosan dina ngurus kendaraan nalika anjeun dina prosés pindah. Upami anjeun parantos milih ngirimkeun barang-barang pribadi anjeun sareng kendaraan anjeun dina wadah anu sami kami ogé siap-siap ngumpulkeun kendaraan dina nami anjeun.

Kalayan ahli khusus TOR di bumi, kami tiasa ngabantosan aplikasi anjeun pikeun mindahkeun tempat tinggal upami anjeun ngagaduhan masalah.

Pikahariwangeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun mangrupikeun hal anu urang hoyong janten prosés anu gampang pikeun anjeun. Tong ragu pikeun ngahubungi perkawis patarosan ngeunaan prosés TOR.

Impor Kandaraan TOR

Naha anjeun badé ngimpor kendaraan anjeun dina skéma ToR?

Impor Mobil abdi di dieu pikeun ngabantosan sadayana pikeun nyandak setrés tina nyandak kendaraan anjeun ka Inggris. Tong ragu pikeun ngahubungi pikeun cutatan sareng panduan langkung lanjut ngeunaan impor dina skéma ToR.

Meunangkeun quote a
Punten perhatoskeun yén kami tiasa nampi bayaran dina dolar Australi pikeun mindahkeun warga pikeun nawiskeun kamungkinan nilai artos nalika ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

Abdi warga anu ngalih ti Australia, naha kuring tiasa nyandak katuangan dina mobil?
Leres pisan. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nampung kanyataan anjeun paling dipikaresep bakal ngamangpaatkeun rohangan dina kendaraan anjeun. Kami henteu tiasa ngarobih kendaraan sareng harta banda anjeun di jero, nanging éta disimpen dina gudang dugi kendaraan didaptarkeun. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamangpaatkeun rohangan anu anjeun mayar dina kiriman kontainer ti Australia.
Naha wahana Australi kuring peryogi MOT?
Kacuali éta dibebaskeun MOT éta bakal meryogikeun MOT anu mariksa kendaraan Australia anjeun aman, pantes di jalan, sareng ngagaduhan emisi anu leres anu diperyogikeun pikeun dianggo di Inggris.
Dupi anjeun tiasa ngajual kendaraan anjeun saatos pendaptaran?
Saatos impor sareng pendaptaran, anjeun tiasa ngajual kendaraan anjeun. Nanging, upami anjeun warga anu mindahkeun anjeun kedah ngantosan 12 sasih upami tugas sareng PPN bakal dibayar ka HMRC.
Naha wahana Australi kuring peryogi tés IVA?
Kusabab pasar Australia anu langkung seueur nyaéta drive tangan katuhu, aranjeunna kedah nunjukkeun patuh kana tés IVA. Kami langkung saé mamatahan rute ka pendaptaran gumantung kana modél sareng modél kendaraan anjeun.
Dupi anjeun ngabantosan pikeun ngasuransikeun impor Australia kuring?
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan asuransi kendaraan Australia anjeun saatos didaptarkeun mangga naroskeun dina waktos éta sareng kami bakal langkung ngabantosan ngabantosan.
Dupi anjeun masang tracker dina impor Australia kuring?
Kami ngarékoméndasikeun pisan upami anjeun ngimpor kandaraan éta dipasang ku tracker pikeun ngajagi investasi anjeun. Kantun kontak sareng naroskeun ngeunaan jasa palacak kami.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.