Naha anjeun badé ngimpor kendaraan Australia anjeun ka Karajaan Inggris?

Urang tiasa ngadamel sakabeh proses tina importing mobil anjeun ti Australia, kaasup ekspor, pengiriman barang, adat clearance, UK darat trucking, nguji minuhan na pendaptaran DVLA. Urang ngadamel sakabeh proses, nyimpen Anjeun waktos, repot jeung waragad aral.

Naha milih kami pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Australia?

Pengiriman (angkutan laut)

Pikeun kandaraan ti Australia, urang tiasa ngadamel pangiriman atas nama anjeun. Ieu kalebet penjadwalan kendaraan anjeun angkutan laut, muatan, sareng bongkar muat.

Bébas bea cukai (NOVA)

Prosés beberesih pabean sareng dokumén anu dibutuhkeun pikeun mupus kendaraan anjeun diurus ku urang sorangan pikeun mastikeun kendaraan anjeun henteu nampi biaya neundeun tambahan.

Logistik (angkutan barang)

Salila unggal tahap impor kendaraan, kami siap ngatur sadaya logistik daratan anu relevan pikeun nami anjeun pikeun mastikeun yén henteu aya panundaan.

Modifikasi & tés

Kandaraan dirobih sareng diuji ku urang nyalira pikeun patuh di Inggris. Saatos éta sadayana uji coba anu relevan dilakukeun dina tempat di jalur uji coba swasta milik IVA.

Aplikasi pendaptaran`

Sakali kandaraan Australia anjeun parantos patuh kami ngurus sadaya dokumen anu diperyogikeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun di Inggris sareng kendaraanna tiasa dikumpulkeun atanapi dikirim.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Ti mangtaun-taun ngimpor mobil ti Australia ka Inggris, kami parantos milih sacara ati-ati spesialis pangiriman mobil anu beroperasi di luar sadaya palabuhan utama di Australia pikeun ngatur mobil klien kami.

Kami nawiskeun koleksi gratis dina wates kota Brisbane, Sydney, Melbourne sareng Perth tapi tiasa nambihan kutipan pikeun ngumpulkeun kendaraan anjeun ti langkung jauh di Australia upami dipénta.

Kami biasana ngirimkeun kendaraan nganggo wadah dibagi, ieu ngamungkinkeun anjeun nguntungkeun tina tingkat dikirangan pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi biaya kontainer sareng mobil sanés anu kami impor atas nami klien.

Pangiriman wadahna mangrupikeun cara anu aman sareng aman pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris sareng sering paling murah. Upami anjeun hoyong wadah 20ft khusus pikeun kendaraan anjeun, punten naroskeun, sabab kami ogé nyayogikeun ieu pikeun klien kami.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan Australia anjeun ka Inggris?

Nalika ngimpor kendaraan ti Australia, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kendaraan anu didamel di luar EU, anjeun bakal ditagihkeun 20% PPN sareng 10% tugas.
  • Sabalikna, Upami anjeun ngimpor kendaraan anu didamel di jero EU, anjeun kedah mayar 20% PPN sareng tugas £ 50.
  • Upami anjeun ngimpor kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng teu acan dirobih sacara éksténsif, anjeun ngan ukur bakal ditagihkeun PPN 5%.

Naha anjeun ngalih deui salaku warga anu mindahkeun ka Inggris? Upami anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti genep bulan sareng gaduh bukti karésidénan di Australia manjang deui 12 bulan - maka impor anjeun dina kaseueuran kasus moal tunduh kana bea sareng pajak.

gb_nm

Modifikasi kendaraan Australia sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan anu umurna di handapeun sapuluh taun, nalika sumping di Inggris, kendaraan anjeun kedah saluyu sareng persetujuan jinis Inggris.

Kami ngalakukeun ieu nganggo tés IVA. Kami gaduh hiji-hijina fasilitas uji IVA anu dioperasikeun sacara pribadi di Inggris, hartosna kendaraan anjeun moal ngantosan slot uji di pusat uji pamaréntah, anu tiasa nyandak sababaraha minggu, upami henteu sababaraha bulan. Kami nguji IVA unggal minggu di tempat sareng ku kituna gaduh péngkolan panggancangna pikeun ngadaptar mobil anjeun sareng di jalan Inggris.

Unggal mobil béda jeung unggal produsén boga standar rojongan béda pikeun mantuan klien maranéhanana ngaliwatan prosés impor, jadi mangga meunang cutatan a sangkan bisa ngabahas pilihan speed na ongkos optimum pikeun kaayaan anjeun.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil Australia tiasa meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet speedo pikeun mésér bacaan MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog éksténsif ngeunaan merek sareng modél kendaraan anu kami impor ku kituna tiasa masihan anjeun perkiraan anu akurat ngeunaan naon anu diperyogikeun mobil anjeun pikeun siap pikeun uji IVA na.

Aston Martin

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Mobil anu umurna langkung ti 10 taun dibebaskeun tina jinis persetujuan tapi tetep ngabutuhkeun tés kaamanan, anu disebut MOT, sareng modifikasi anu sami sareng uji IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu kabut pungkur.

Upami kendaraan anjeun langkung ti 40 taun, éta henteu peryogi tés MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan kadaptar.

Pindah deui ka Inggris

Naha anjeun padumuk transfer ti Australia?

Sajumlah ageung individu mutuskeun pikeun mawa kendaraanna balik ti Australia ngamangpaatkeun insentif bébas pajak anu ditawarkeun nalika ngalih.

Kami tiasa ngabantosan dina ngurus kendaraan nalika anjeun dina prosés pindah. Upami anjeun parantos milih ngirimkeun barang-barang pribadi anjeun sareng kendaraan anjeun dina wadah anu sami kami ogé siap-siap ngumpulkeun kendaraan dina nami anjeun.

Kalayan ahli khusus TOR di bumi, kami tiasa ngabantosan aplikasi anjeun pikeun mindahkeun tempat tinggal upami anjeun ngagaduhan masalah.

Pikahariwangeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun mangrupikeun hal anu urang hoyong janten prosés anu gampang pikeun anjeun. Tong ragu pikeun ngahubungi perkawis patarosan ngeunaan prosés TOR.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Transfer of Residence relief parios tautan di handap ieu!

[ucaddon_uc_discount_flipbox product_name = "Impor Kendaraan TOR" judul = "Naha anjeun badé ngimpor kendaraan anjeun dina skéma ToR?" para = "Impor Mobil Kuring di dieu pikeun ngabantosan sadayana pikeun ngaleungitkeun setrés nalika mawa kendaraan anjeun ka Inggris. Entong ragu pikeun ngahubungi pikeun kutipan sareng petunjuk salajengna ngeunaan impor dina skéma ToR. btn_text = "Kéngingkeun kutipan ” product_img = ”14006″ primary_color =”#f3f3f3″ price_background=”#333″ price=”” back_background_color=”#333″ link=”https://mycarimport.co.uk/contact” uc_fonts_data = "JTdCJTdE"]

Punten dicatet yén urang tiasa nampi pangmayaran dina dolar Australia pikeun mindahkeun warga pikeun nawiskeun nilai pangsaéna pikeun artos nalika ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris.

Ti mana anjeun ngimpor?

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.