Kami ahli industri nalika ngimpor kendaraan ka Inggris, janten daripada nyobaan prosés ieu nyalira, urang nyarankeun pisan pikeun ngamanpaatkeun jasa kami pikeun hirup langkung gampang pikeun anjeun. Upami anjeun ngintunkeun mobil ti Amérika Serikat ka Inggris, diwincik di handap ieu nyaéta prosés anu kami nuturkeun pikeun anjeun dina jalan dina jangka waktu anu paling pondok.

Inland USA Transportasi Kandaraan

Agén AS kami, anu kami parantos ngajalin hubungan 10 taun, bakal ngatur koleksi kendaraan anjeun tina alamat anjeun atanapi alamat jalma anu anjeun mésér éta dina sababaraha dinten saatos pesen.

Kami nawiskeun jasa angkutan tertutup atanapi kabuka pikeun minuhan sadaya syarat sareng anggaran. Urang teras bakal nganggo kendaraan diangkut ka palabuhan anu pang caketna naha di Oakland, Houston, Savannah atanapi New York.

Ngunggah Kandaraan & Kiriman

Saatos mobil anjeun sumping di depot kami, urang teras badé dimuat kana wadahna pangirimanna kalayan ati-ati pisan. Agén kami di daratan di Amérika Serikat parantos dipilih kusabab pangalaman sareng perhatian aranjeunna kana detil, janten bakal ngamankeun mobil anjeun sacara aman pikeun perjalananna.

Upami anjeun kersa jaminan deui, kami nawiskeun asuransi transit opsional anu nutupan kendaraan anjeun dugi ka nilai ngagantian lengkepna.

Pitunjuk Pajak pikeun Impor

Nalika ngimpor mobil ti Amérika ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana bebas pajak upami anjeun gaduh kendaraan sahenteuna genep bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan.

Upami kriteria ieu henteu diterapkeun maka kendaraan anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana tugas £ 50 sareng PPN 20%, dumasarkeun kana jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan, kalayan anu diwangun di luar UE anu sumping 10% beungkeut sareng 20% PPN

Kaseueuran kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun bakal cocog pikeun PPN impor 5% sareng henteu aya tugas nalika diimpor, asalkeun teu acan dirobih sacara signifikan tina panggunaan aslina sareng henteu dimaksad janten supir harian anjeun.

Nguji & Modifikasi

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun bakal tunduk kana sababaraha tés sareng modifikasi pikeun mastikeun éta ngahontal standar jalan raya UK.

Modifikasi utamina kalebet panyesuaian kana lampu sinyal dina kendaraan. Kandaraan pabrik AS condong ngagaduhan indikator warna anu bénten-bénten, anu sering dilebetkeun kana lampu bohlam. Éta ogé ngagaduhan lampu sisi anu béda sareng rutin henteu ngagaduhan indikator sisi atanapi lampu halimun.

Kami bakal ngarobih mobil anjeun kana standar Inggris nganggo téknologi lampu LED panganyarna, ngamungkinkeun urang ngalengkepan sadaya parobihan ku épék éstétik anu leutik pisan.

Kandaraan anu diimpor ti Amérika Serikat anu sahandapeun umur sapuluh taun teras kedah ngalaman tés IVA sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran. Salaku hiji-hijina perusahaan di Inggris anu ngagaduhan jalur uji coba IVA swasta pikeun kendaraan panumpang, anu disahkeun ku DVSA, waktos anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun fitur impor ieu langkung gancang sabab kendaraan anjeun henteu kedah ninggalkeun situs kami sareng kami henteu tunduk kana waktos ngantosan pamaréntah.

Tés IVA henteu diperyogikeun pikeun kendaraan anu parantos langkung ti sapuluh taun, tapi éta kedah ngaliwat MOT janten kedah dipercaya dina jalan tina lampu sinyal, ban ban, gantung sareng rem, anu tangtosna urang bakal parios, supados tiasa pas pikeun disetir di jalan Inggris.

Pelat Nomer UK & Pendaptaran DVLA

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Akun Manajer Akun DVLA khusus kami, dina ngalangkungan frasa tés pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang tibatan metode alternatip.

Urang teras tiasa nyocogkeun pelat nomer UK anyar anjeun sareng siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

Pangiriman mobil ti Amérika Serikat ka Inggris moal langkung gampang nalika anjeun milih Impor Mobil Kuring, janten telepon kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442 pikeun ngajalankeun kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Mobil Ti Amérika Serikat ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.