Kami ahli industri nalika ngimpor kendaraan ka Inggris, janten daripada nyobaan prosés ieu nyalira, urang nyarankeun pisan pikeun ngamanpaatkeun jasa kami pikeun hirup langkung gampang pikeun anjeun. Upami anjeun ngirimkeun mobil ti Qatar ka Inggris, wincikan di handap ieu nyaéta prosés anu kami tuturkeun pikeun nyandak anjeun di jalan dina jangka waktu anu paling pondok.

Deregistrasi Kandaraan

Sateuacan ngintunkeun mobilna kaluar ti Qatar, kendaraanna kedah didaptarkeun sareng anjeun kedah kéngingkeun pelat ékspor ti RTA. Ieu mangrupikeun prosés anu gampang nuturkeun sareng bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak kendaraan anjeun ka tim kami di Qatar anu bakal nyiapkeun pikeun pengiriman.

Ngunggah Kandaraan & Kiriman

Saatos mobil anjeun sumping di depot kami, urang teras badé dimuat kana wadah pengiriman na kalayan ati-ati pisan. Agén kami di darat di Qatar parantos dipilih kusabab pangalaman sareng perhatosanana kana detil, janten bakal ngamankeun mobil anjeun sacara aman pikeun perjalananna.

Upami anjeun kersa jaminan deui, kami nawiskeun asuransi transit opsional anu nutupan kendaraan anjeun dugi ka nilai ngagentos pinuh salami transit.

Pitunjuk Pajak pikeun Impor

Nalika ngimpor mobil ti Qatar ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana bebas pajak upami anjeun gaduh kendaraan sahenteuna genep bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan.

Upami kriteria ieu henteu diterapkeun maka kendaraan anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana tugas £ 50 sareng PPN 20%, didasarkeun tina jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan, kalayan anu diwangun di luar UE anu sumping 10% tugas sareng 20% PPN

Upami kendaraan anu anjeun kintunkeun kaluar ti Qatar sareng ka Inggris yuswa langkung ti 30 taun, anjeun tiasa lolos pikeun tingkat pajak pajak impor sareng 5% PPN tunduk kana kaayaan anu parantos dipenuhan.

Nguji & Modifikasi

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun bakal tunduk kana sababaraha tés sareng modifikasi pikeun mastikeun éta ngahontal standar jalan raya UK.

Modifikasi bakal kalebet nyaluyukeun lampu-lampu ngarah ngagaduhan pola balok anu leres pikeun dianggo di Inggris ogé ngarobih spéstométer pikeun nunjukkeun mil per jam sareng ngarobih lampu kabut ka sisi katuhu atanapi masang hiji upami sanés fitur standar.

Kandaraan anu diimpor ti Qatar anu umurna sahandapeun sapuluh taun teras kedah ngalaman tés IVA sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran. Salaku hiji-hijina perusahaan di Inggris anu ngagaduhan jalur uji coba IVA pikeun kendaraan panumpang anu disahkeun ku DVSA, waktos anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun fitur impor ieu langkung gancang kusabab kendaraan anjeun henteu kedah ninggalkeun situs kami.

Tés IVA henteu diperyogikeun pikeun kendaraan anu parantos langkung ti sapuluh taun, tapi éta kedah ngaliwat MOT janten kedah tiasa dipercaya dina jalan ban, gantung sareng rem sareng sajabina, anu tangtosna urang bakal parios, supados pas pikeun disetir di jalan Inggris.

Pelat Nomer UK & Pendaptaran DVLA

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Akun Manajer Akun DVLA khusus kami, dina ngalangkungan frasa tés pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang tibatan metode alternatip.

Urang teras tiasa nyocogkeun pelat nomer UK anyar anjeun sareng siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

Prosés anu merampingkeun, merenah anu parantos disaluyukeun mangtaun-taun, ngintun mobil ti Qatar ka Inggris moal langkung gampang. Pikeun ngajalankeun sarat anjeun sareng mendakan langkung seueur, ngahubungan kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Kendaraan Ti Qatar ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.