Proses pangiriman mobil ti Kuwait ka Inggris ngaliput seueur daérah anu béda, janten sabalikna tina usaha négosiasi prosés nyalira, disarankeun pisan pikeun milih ahli anu ngalaman di lapangan pikeun mastikeun yén sadayana bakal direncanakeun. Di Impor Mobil Kuring kami gaduh seueur pangalaman dina pangiriman ti Kuwait, saatos prosés anu ditetélakeun ieu di handap.

Deregistrasi Kandaraan di Kuwait

Tahap kahiji dina pangiriman kendaraan anjeun ti Kuwait ka Inggris ngalibatkeun anjeun mayar kunjungan ka RTA lokal pikeun ngalamar pelat ékspor anjeun ku sabab kitu dendegkeun kendaraan. Ieu mangrupikeun prosés anu langsung pikeun nerapkeun teras bakal ngajantenkeun agén kami nyandak pangiriman kendaraan siap dipasang dina wadah.

Muatan Kandaraan & Pengiriman

Kami nganggo agén urang sorangan di Kuwait anu bakal sacara pribadi nyandak kendaraan anjeun ti anjeun, langsung kana wadah anu bakal dimuat kana kapal. Kalayan mangtaun-taun pangalaman di lapangan, anjeun tiasa ngandelkeun aranjeunna pikeun ngurus kendaraan anjeun sateuacan aman diamankeun sahingga teu aya gerakan nalika transit.

Kanggo katenangan anu langkung seueur sabab kami ogé sadar kana investasi anu anjeun bakal lebetkeun kana kendaraan anjeun, kami nyayogikeun asuransi transit opsional upami anjeun hoyong mésérna. Ieu bakal ngajamin kendaraan dugi ka nilai ngagentos salami perjalanan.

Pitunjuk Pajak pikeun Impor

Sapertos kalolobaan hal anu datang ka Inggris, aya pajak impor di tempatna. Nanging, upami anjeun ngalih ka Inggris sacara permanen maka anjeun bakal tiasa nyandak mobil anjeun sacara lengkep bébas tina mayar pajak. Anjeun kedah cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan sanaos sareng gaduh mobil minimal genep bulan sateuacan diimpor. Anjeun teras moal tiasa ngajual mobil anjeun di Inggris salami 12 bulan deui.

Pikeun kendaraan anu langkung seueur mésér atanapi upami anjeun henteu cicing di luar UÉ pikeun waktos anu parantos ditangtoskeun, anjeun kedah mayar pajak impor sareng PPN dumasar kana jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan. Mobil anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana pajak hiji-off £ 50 pajak teras 20% PPN bari pikeun kendaraan anu diwangun di luar UÉ anjeun kedah mayar 10% tugas sareng 20% ​​PPN.

Pikeun mobil klasik sareng kendaraan naon waé anu umurna langkung ti 30 taun, anjeun bakal lolos pikeun tingkat pangurangan pajak impor sareng PPN ngan 5% salami kriteria anu aya ditetepkeun.

Nguji & Modifikasi Sateuacan Pendaptaran DVLA

Nalika anjeun nyandak kendaraan anjeun angkat ti Kuwait, bakal aya béntenna antara kasaluyuanna pikeun jalan Kuwait sareng anu di Inggris. Ieu bakal hartosna sajumlah modifikasi sareng tés diperyogikeun sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran.

Sababaraha modifikasi paling umum anu dilakukeun ku kami pikeun mobil Teluk-spéspér nyaéta nyaluyukeun setélan lampu pikeun minuhan sarat pola balok, robih spéstométer janten mph sareng pasang lampu kabut tukang upami teu dipasang sakumaha standar.

Kandaraan anu yuswa sapuluh taun diperyogikeun pikeun ngajantenkeun tés IVA sareng, salaku hiji-hijina importir di Inggris anu ngagaduhan tempat nyalira, jalur uji IVA anu disatujuan pikeun kendaraan panumpang, urang tiasa ngalaksanakeun prosés ieu langkung gancang tibatan pusat-pusat pamaréntahan anu dijalankeunana sanggup.

Upami kendaraan langkung lami, tés MOT diperyogikeun sabalikna tina tés IVA, anu ku éta kami bakal mariksa kamampuan jalanna sareng ngadamel perobihan anu diperyogikeun.

Pendaftaran & Pelat Jumlah

Saatos suksés ngalirkeun tés sareng ngarengsekeun sadayana modifikasi, Manajer Akun DVLA urang sorangan, sacara éksklusif pikeun klien My Car Impor, bakal ngolah aplikasi pendaptaran kendaraan anjeun langkung gancang tibatan metode tradisional.

Saatos persetujuan, urang tiasa nyocogkeun pelat nomer Inggris anyar anjeun sareng ngawartosan yén mobil éta ayeuna sacara sah diidinan disetir di jalan Inggris. Urang teras badé nyusun waktos kanggo ngumpulkeun atanapi tiasa ngatur kendaraan anjeun kanggo dianteurkeun langsung ka panto anjeun.

Upami anjeun hoyong tim anu berpengalaman pikeun ngontrol prosés pangiriman mobil anjeun ti Kuwait ka Inggris, cukup ku urang nelepon dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Kendaraan Ti Kuwait ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.