Pangujian IVA

Kami ngatur jadwal uji coba IVA di tempat kami

Teu aya waktos ngantosan pamaréntah - urang milik pribadi sareng tiasa nampi kendaraan anjeun pikeun IVA na langkung gancang tibatan dimana waé.

N16

Nalika urang gaduh tempat sareng hubungan sareng DVSA aya sababaraha manpaat anu parantos disebatkeun. Tapi salaku ahli terkemuka di Inggris pikeun ngimpor kendaraan urang parantos dipasihan kamampuan pikeun nguji kendaraan dina lokasi.

Ieu hartosna kendaraan anjeun henteu kantos angkat angkat ka lokasi pamaréntahan supados tés kajantenan sareng kami bangga tiasa nawiskeun jasa ieu ka konsumén kami.

Kalayan slot preallocated unggal minggu anjeun tiasa ngarepkeun langkung gancang sakitar waktos sareng langkung seueur kalenturan kedah aya masalah dina uji kendaraan IVA anjeun. Teu aya perusahaan sanés di Inggris anu tiasa nawiskeun jasa sapertos kitu.

Naon Persetujuan Kendaraan Individu?

NYIEUNKEUN SUKSES KENDARAAN KA JALAN UK

N31

IVA singkatan tina Persetujuan Kendaraan Individu sareng aya hubunganana sareng Jenis Persetujuan kendaraan di Inggris. Type Approval nyaéta prosés anu mastikeun yén kendaraan, sistem sareng komponenana, cocog sareng standar lingkungan sareng kaamanan anu cocog pikeun dianggo di Inggris sareng Éropa.

Pikeun kendaraan anjeun didaptarkeun di Inggris éta kedah nunjukkeun yén éta ngagaduhan sababaraha jinis Type Approval. Dina kasus kandaraan drive katuhu anyar anu disayogikeun di pangecér lokal anjeun, aranjeunna bakal disayogikeun ku pabrikan kalayan skala massa Jenis Persetujuan anu disebat sertipikat tina kasaluyuan.

Pikeun sésana urang anu ngagaduhan kendaraan anu kami impor ti luar Uni Éropa atanapi kandaraan drive kénca, urang tiasa nganggo tés IVA pikeun kéngingkeun jinis persetujuan anu urang peryogikeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan urang.

Naon anu anjeun kedah waspada nalika tés IVA?

Pamariksaan sorangan sareng naon anu diuji dina kendaraan

Diimpor Dodge Challenger ka Inggris

Di Inggris, sadaya kendaraan peryogi MOT pikeun ngabuktoskeun yén kendaraan mangrupikeun 'jalan pantes' sareng aman. Tapi tés IVA ningali kana kendaraan tina sudut pandang anu sanés. Rarancang kendaraanna nyaéta assesd pikeun mastikeun yén éta nyumponan peraturan anu parantos di peuntas EU.

Kaseueuran waktos kendaraan bakal peryogi tés IVA upami éta henteu didamel di UE sareng henteu langkung lami ti sapuluh taun ngan saukur kusabab di UÉ hiji CoC mangrupikeun bukti yén kendaraan parantos cocog, ngalaksanakeun tes IVA panginten henteu diperyogikeun kecuali kendaraan buatan EU COC moal tiasa dicandak.

Saha ari DVSA éta?

Badan pamaréntahan pikeun mastikeun patuh kendaraan

Tés IVA dilakukeun ku Supir sareng Badan Standar Kendaraan di stasiun uji coba DVSA atanapi tempat anu disatujuan DVSA sapertos tempat urang. Staf DVSA ngadatangan situs kami salami saminggu sareng ngalaksanakeun pamariksaan kana kendaraan klien kami anu dibarengan ku salah sahiji teknisi IVA kami. Gaduh téknisi berpengalaman nampilkeun kendaraan anjeun pikeun uji mangrupikeun kaunggulan anu langkung ageung tibatan nampilkeun kendaraan pikeun uji nyalira kumargi anjeun sering diperyogikeun nunjukkeun komponén-komponén kendaraan kana pamariksaan anu aya di tukangeun panel motong atanapi sesah ngahontal daérah mesin. teluk. Sakali wareg aranjeunna ngaluarkeun sertipikat lulus IVA anu kami anggo pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun sareng DVLA.

Kandaraan anjeun bakal meryogikeun sababaraha tingkat modifikasi pikeun ngahontal persetujuan jinis UK sareng téknisi kami gaduh pangalaman pikeun nyiapkeun kendaraan anjeun kana standar IVA sahingga nalika ditilik kami yakin yén éta bakal lulus unggal waktos.

Kami bakal nanganan sadaya dokumen anu aya hubunganana sareng aplikasi anjeun sacara éléktronik kalayan kontak kami di VOSA janten anjeun moal nyéépkeun waktos ngeposkeun kertas dugi ka leres.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

Ti mana anjeun ngimpor?

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.