TESTIMONIALS

Naon Konsép Urang

Toyota RAV4

Ngimpor mobil LHD ka Inggris sareng kaayaan formalitas nyalira panginten gampang dugi ka kuring sadar yén jumlah pita beureum anu kalibet tiasa sacara gampang ngarobah ieu janten ngimpina. Pilarian gancang dina Internét nyandak sababaraha perusahaan Inggris anu ngahususkeun kana jenis padamelan ieu. Pasangan anu kuring ngahubungi moal nyayogikeun perkiraan biaya anu kalibet dina ngalaksanakeun sababaraha modifikasi anu diperyogikeun pikeun sasuai sareng standar Inggris, résiko anu kuring henteu siap nampi. Untungna kuring mendakan Impor Mobil Kuring sareng ti saprak kuring ngahubungi aranjeunna kuring terang yén kuring mendakan jalma anu pas. Dina sababaraha menit ti mimiti kuring nelepon kuring nampi perkiraan anu detil sareng biaya anu tepat anu tiasa dilibetkeun, janten kuring mutuskeun pikeun neraskeun. Nalika kuring nganterkeun mobil kuring ka markasna di Castle Donington caket Derby kuring sadar yén kuring parantos milih anu pas sabab aya tilu Ferraris sareng hiji Rolls Royce dina ramalan na, mangrupikeun perusahaan kanggo hibrid Toyota RAV4 kuring anu saderhana. Sadaya padamelan sareng pormalitas parantos réngsé dina waktosna dina tilu minggu kuring parantos diwartosan, sareng biayana sakumaha perkiraan aslina. Tapi langkung seueur tibatan biaya anu wajar, anu paling narik kuring nyaéta bantosan sareng épisiénsi staf.

Hatur nuhun Will sareng tim anu saé anjeun!

Jimmy Cornell

Porsche Boxster / VW Touareg / Honda Goldwing

Kuring nembé ngimpor sajumlah kendaraan ti Andorra ka Inggris.

Ngotéktak internét, aya seueur pisan anu disebut agén impor spesialis, anu sombong aranjeunna tiasa ngungkulan unggal aspék prosés, tina mastikeun yén ngolah ékspor leres-leres pikeun sadaya aspek prosés impor: PPN, modifikasi ka Inggris spésifikasi, MOT, pendaptaran, matrikulasi sareng angkutan barang ti Andorra lebet Inggris. Dua telepon anu mimiti kuring katingalina asa-asa tapi, saatos sababaraha dinten nelepon telepon sareng ngudag anu teu aya tungtungna, réngsé dina hanjelu pisan. Kabeneran, usaha katilu kuring nempatkeun kuring hubungan sareng Will Smith tina Impor Mobil Kuring.

Sadayana saatos éta gampang sareng 'biasa lalayaran'. Aranjeunna ngurus unggal aspek tina naon anu tiasa janten prosés anu rumit pisan - tina pangalaman pribadi kuring sorangan, kuring terang yén saurang perwira pabejaan anu teu taliti, atanapi salah sahiji hal anu kurang penting dina dokumen, di wates Andorra / Spanyol, tiasa nyababkeun huru-hara. Tapi, perhatian Mobil Kuring Impor 'pikeun detil mastikeun yén teu aya huru-hara sapertos kitu.

Unggal kendaraan peryogi sababaraha modifikasi minor, sareng hiji kendaraan ujug-ujug ngembangkeun komplikasi mesin. Aranjeunna ngurus sareng ngalereskeun sadaya masalah éta.

Éta sadayana kajantenan langkung gancang tibatan anu kuring perkirakeun sareng terus terang, langkung ékonomis tibatan anu kuring ngarepkeun. Aranjeunna bahkan ngabantosan kuring pikeun ngajual honda 2006 anu éndah!

John

LHD Campervan

Abdi hoyong hatur nuhun pikeun bantosan anjeun dina ngadaptar mobil kami - khususna campervan, sapertos anu kuring anggap, sanés anu paling gampang!

Hatur nuhun sakali deui

Kabeneran dina bisnis anjeun

Marek Grudzinski

Lincoln Navigator

Ngan ukur catetan gancang pikeun ngucapkeun Besar Hatur Nuhun ka anjeun sareng sadaya anggota tim.

Abdi parantos hariwang perkawis mobilna, sigana anjeun terang éta !!

Dicarioskeun ayeuna yén éta ngalangkungan tes IVA mangrupikeun beja anu pangsaéna.

Hatur nuhun deui, anjeun parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé sareng kuring ngarep pisan nyarios sareng ningali anjeun sadayana

Robert Corke

BMW 330d

Abdi hoyong nyerat hatur nuhun sareng tim anjeun di MyCarImport pikeun padamelan anu hadé pikeun anjeun. Sakabeh jasa parantos leres-leres kasulitan tina Sydney ka Castle Donnington. Kami nyarankeun jasa anjeun pikeun saha waé. Hatur nuhun deui!

Chris & Jenny Horsley

Jaguar E Type 3.8

Mobilna sumping ka imah kuring énjing-énjing sareng katingali sareng sora na luar biasa. Momen anu saé.
Abdi hoyong hatur nuhun sadayana pikeun bantosan sareng bantosan ku pengiriman barang, ngangkut, pendaptaran Inggris sareng sajabina. Sadayana lancar sareng teu aya masalah sareng leres-leres gancang pisan.
 
Kuring bakal resep nyarankeun anjeun sadayana ka batur!
 
Sing salamet
Henrik

Henrik Schou-Nielsen

Dodge nangtang

Hatur nuhun ka anjeun sareng sadaya kelompok anjeun pikeun sadayana anu anjeun laksanakeun pikeun kuring. Nuhun pisan kuring bakal ngalakukeun langkung bisnis sareng anjeun, hatur nuhun.
Amin Espergham

Seri 1 Land Rover

Pelatna parantos sumping, hatur nuhun kana sadaya bantosan anjeun, éta parantos pikaresepeun pikeun perusahaan sareng kuring moal ngagaduhan masalah nyebarkeun berita.

Nuhun sakali deui!

Trevor Underdown

911 GT3 RS

Nanganan prosés lengkep ngimpor 2016 Porsche GT3RS abdi, ti pangiriman, ngajantenkeun mobilna patuh dugi ka pendaptaran Inggris kalayan gancang sareng éfisién. Aranjeunna nyimpen kuring inpormasi sareng diropéa unggal léngkah sareng kuring langkung ti berkesan! Menurut kuring, ieu hiji-hijina perusahaan anu nelepon pikeun ngatur impor kendaraan. Hatur nuhun ageung ka Will sareng tim pikeun ngalaksanakeun padamelan anu hebat sareng kuring bakal ngalakukeun bisnis sareng anjeun deui dina waktos anu caket.
Jeremy Wicks

Porsche 718 Cayman UAE ka Inggris

Hai Jack,

Hatur nuhun kana bantosan anjeun dina ngalaksanakeun 718 Cayman, kuring bakal nyarankeun anjeun ka babaturan anu mikirkeun ngimpor mobilna deui ka Inggris.

Jeremy Spencer

2016 Audi RS3 - Australia ka Inggris

Jack, Oli,
Hatur nuhun deui pikeun nganteur mobil kuring ti gents Australia.
Nuhun deui pikeun sadayana kerja keras anjeun.

Hukum Dave
Audi RS3 Australia ka Inggris

2013 Audi A3 - Républik Irlandia

Abdi tiasa mastikeun yén sadaya dokumen sareng piring parantos sumping. 

Ayeuna, saatos ieu réngsé gancang pisan, kuring ngan ukur hatur nuhun pikeun jasa luar biasa anu luar biasa anjeun. 

Hatur nuhun pisan.

Irena

Kuring blok téks tés. Pencét édit tombol pikeun ngarobih téks ieu.

Lexus IS F - Saudi Arabia

Karék narima mobil, sagalana katingali saé. Hatur nuhun sakali deui pikeun jasa anu luar biasa, anjeun parantos ngajantenkeun hirup kuring langkung gampang sareng bakal nyarankeun perusahaan anjeun ka anu sanés.

Mazin

Audi A3 - Irlandia

Ngan ukur pesen gancang nyarios naon jasa anu hadé.

Anjeun nanganan sacara harfiah sagalana pisan. Saatos ningali sarat DVLA éta lega pisan pasrahkeun ka anjeun sareng diurus kalayan éfisién.

Alan Groves

Honda Jazz - Selandia Baru

Kuring ngan ukur hoyong hatur nuhun sareng staf anjeun pikeun nyandak naon anu janten tantangan pikeun kuring nyandak mobil kuring ka Inggris. Kuring ningali iklan anjeun dina internét sareng maca kasaksian sareng presto dina sababaraha dinten saatos nyarios sareng anjeun, Impor Mobil Kuring parantos dilakukeun.

Kuring ngadesek saha waé anu kedah leres-leres ngemutan sateuacan ngintunkeun mobilna ka Inggris - pikeun nyéwa Impor Mobil abdi kanggo ngajemput ti Pelabuhan sareng ngurus syarat pamaréntah Inggris. Aranjeunna alus teuing.

Lesley

Nissan Navara - Afrika Kidul

Kuring ngarti yén sanaos kendaraan kuring jauh tina liga kauangan anu sami sareng anu biasana anjeun damel, jelas yén éta nampi perawatan sareng perhatian anu sami.

Hatur nuhun ka anjeun, bapak sareng Jade anjeun pikeun perawatan sareng perhatian anu kuring nampi salami prosés.

Ti mimiti réspon kana pamundut kuring ngalangkungan halaman wéb anjeun dugi ka pangiriman kendaraan, kuring moal langkung bahagia sareng bakal senang nganggo anjeun deui ogé ngarujuk ka babaturan.

Shane Wiles

2015 Mitsubishi Pajero - Dubai ka UK

Hatur nuhun pikeun ngalakukeun padamelan anu saé pikeun mawa kendaraan urang ka Inggris sareng ngarengsekeun pangaturan anu diperyogikeun. Urang kedah ngusahakeun ngirim seueur palanggan Dubai ka jalan anu mungkin.

Neil & Karen Fisher
PUSAT

2015 Kia Picanto - Irlandia ka Inggris

Hatur nuhun pisan kanggo milah spésterometer sareng nyandak mobil kuring. Abdi ngahargaan pisan usaha tambahan anu anjeun angkat. Hatur nuhun kana jasa anu saé pisan!
PANAYIOTA FILIANTRIS
langganan

Suzuki Grand Vitara - NL ka Inggris

Pelatna parantos sumping sareng mobilna ayeuna pajak diasuransikeun sareng sah. Hatur nuhun ka anjeun sareng perusahaan pikeun jasa anu luar biasa.

SEKOLAH JOHN
langganan

2008 Ferrari F430 Scuderia

Hatur nuhun pisan ka anjeun sareng tim pikeun ngalaksanakeun ieu pikeun kuring kalayan gancang sareng éfisién. Upami kuring cukup nguntungkeun peryogi ngimpor mobil anu sanés di masa hareup kuring bakal yakin ngagunakeun jasa anjeun deui.
Steve
langganan

Toyota FJ Cruiser - Australia

Hatur nuhun parantos ngurus impor mobil kuring. Kuring terang éta khusus nangtang, tapi berkat kontak anjeun tiasa kéngingkeun bagian anu leres sareng ngarengsekeun sadaya masalah kalayan gancang sareng nyugemakeun. Abdi henteu bakal ragu nyarankeun jasa anjeun.
Tony VANDERHARST
langganan

2015 VW Multivan -Australia ka Inggris

Hatur nuhun pisan kanggo milah sadayana pikeun kuring, sareng teu tiasa dibayangkeun kumaha héséna upami kuring kedah milah-milah sorangan. Sadayana asuransi kuring parantos beres sareng sadayana sadayana saé. Hatur nuhun.
ADAM C
langganan

Hatur nuhun pisan pikeun mobil kuring diurutkeun, piring dipasang, asuransi siapkeun sareng abdi di jalan deui, resep pisan. Nuhun deui, jasa hébat,
Andrew
langganan

Ford Tourneo - Spanyol

Abdi ngan ukur hatur nuhun kanggo padamelan anu saé, kuring pastina nyarankeun anjeun ka babaturan anu mutuskeun nyandak mobilna ka hareup!
Andy
langganan

Bentley - Leusden

Nuhun Jack, kuring resep pisan kana sadaya bantosan sareng jasa anjeun.
GIORDY WAMMES
langganan

Sydney - E Type

Sumur E Type aya di bumi, cicing di gelembungna parantos sababaraha ratus mil sareng pernah ka festival Goodwood kalayan gancang sareng nyababkeun lumayan di tempat parkir VIP. Hatur nuhun parantos kéngingkeun anjeunna tina Jack anu henteu parah, kuring leres-leres ngahargaan éta.
BIGET NIGEL
langganan

Los Angeles - Honda CBR1000

Nuhun kana jasa hébat anu disayogikeun.
MARCUS KELLY
langganan

Andorra - Aston Martin Rapide & Audi S5

Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun, éta parantos resep pikeun nungkulan anjeun.
Sonia VENTURA
langganan

Horsham

Sareng hatur nuhun duanana Jade sareng Jack pikeun sadayana! Anjeun parantos saé salami prosés sareng ngajantenkeun naon anu dimimitian salaku prosés setrés gampang pisan sareng biaya épéktip. Senang nyarankeun anjeun deui ka saha waé kuring terang anu meryogikeun jasa anjeun!
KAADILAN VAN EEDEN
langganan

Mung catetan gancang kanggo ngucap sukur. Kuring mimitina prihatin mawa hal anu langkung sareng pangirim anu sanés kuring nyarios sareng nyumputkeun sakabeh hal anu misteri. Tina kontak awal kuring dugi ka pangiriman di bumi anjeun damel gampang sareng ngalaksanakeun sakumna padamelan pikeun harga anu saé. Kuring ngalaman langkung seueur masalah dina nampi mobil di Inggris!
Chris
langganan

Ngan ukur garis pikeun hatur nuhun sadayana pikeun padamelan hébat anu parantos anjeun laksanakeun dina ngimpor mobil kuring ka Inggris. Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta tanpa anjeun. Syukur kuring teu terang aya batas. Kasabaran anu bageur sareng kuring sareng sadayana bantosan anjeun sapanjang jalan parantos diapresiasi. Perusahaan anjeun bakal disarankeun pisan ku kuring ka babaturan sareng réréncangan anu meryogikeun jasa impor mobil.
PAULIN FANNING
langganan

Ngan ukur ngucapkeun hatur nuhun ageung pikeun sadaya bantosan dina impor, leres-leres diapresiasi sareng kuring bakal nyebarkeun.
Martin
langganan

Hatur nuhun pisan kana sadaya padamelan anjeun - éta pisan ngaapresiasi sareng anjeun leres-leres ngalereskeun seueur masalah. Abdi resep pisan mobil kuring légal pikeun nyetir di nagara ieu.
MANUEL HEVIA
langganan

Itali - motor Motor

"Hatur nuhun deui pikeun layanan anu saé kumargi éta parantos prosés bébas setrés. Kuring parantos nyebatkeun Perusahaan anjeun ka sababaraha réréncangan anu sanés dina kaayaan anu sami sareng kuring sareng aranjeunna tiasa nyandak jasa anjeun pikeun ngarobih piring pendaptaranana. "
PINTUS ROBERTO
langganan

AS - KIA

"Kami moal tiasa nyarankeun Mobil Impor abdi cekap. Asalna, kami nganggap yén ngarobih Kia Sedona pikeun nyetir di jalan Inggris mangrupikeun masalah kéngingkeun catetan panutup gancang, nyaluyukeun lampu lampu sareng ngiringan antrian pikeun kéngingkeun pendaptaran Inggris di konter. Sakumaha lepatna kami, perang anu saéstuna nyaéta Badan Pelayanan Kendaraan sareng Operator (VOSA). Dealer Kia lokal ngalakukeun anu pangsaéna, kalayan nawiskeun pikeun ngagentos sadaya sistem lampu (sakitar 400 poundsterling) tapi éta nyéépkeun salah sahiji kawat ngagantung, anu henteu kénging, bahkan upami ditempelkeun. Anjeunna ngantunkeun kami ka garasi alit caket pangkalan Angkatan Udara AS, anu biasa dirobihkeun pikeun mobil Amérika Kalér, tapi aranjeunna parantos pasrah, kusabab kaku VOSA sareng angger ngarobah. Aranjeunna nunjuk kami ka Jack, di Impor Mobil Kuring. Dua bulan dugi ka dinten saatos urang kumpulkeun mobil urang ti darmaga Liverpool, Jack parantos siap pikeun kami, anu didaptarkeun di Inggris, disatujuan ku VOSA sareng dilisensikeun. Jasa anu Jack Jackworth pasihkeun ka kami henteu mahal. ”
THE REVD MICHAEL SKLIROS
langganan

Land Rover freelander

"Jade Williamson sareng tim di My Car Import ngatasi impor Landrover kuring kalayan profesionalisme sareng épisiénsi anu mutlak. Kuring pisan ngahaturkeun nuhun kana bantosan sareng bantosanna anu teu ternilai sabab parantos berhasil ngadamel prosés anu panjang pikeun impor siga anu teu hasil. Importir anu pangsaéna anu kuring pikahoyong sareng artos ageung artos! "
ANDREA KLAR
langganan

Bélgia

"Kami nembé sumping ti Bélgia pikeun cicing di Inggris. Kami hoyong ngadaptar mobil Bélgia kami di Inggris, sareng kami nyobian ngamimitian prosedur na nyalira. Tapi kami patepung seueur kasusah sapanjang jalan anu kami nyerah. Maka kami ngagaduhan ide pikeun nyewa Impor Mobil Kuring pikeun ngalakukeun prosedur atas nami kami. Impor Mobil abdi ngajantenkeun kami kutipan anu dipasihkeun sareng jelas nyatakeun dokumén mana anu diperyogikeun pikeun prosedur na. Staf sok ngajawab patarosan urang ku email atanapi telepon ku cara anu ramah sareng gancang. Sakabéh prosedur réngsé langkung gancang anu kami antisipasi: dua bulan saatos ngahubungi Impor Mobil Kuring, kami nampi dokumén pendaptaran ti DVLA. Sacara umum kami resep pisan kana jasa anu kami nampi tina Impor Mobil Kuring. "
ANONIS
langganan

Spanyol - VW Golf

"Kuring ngan ukur hoyong nyerat sareng hatur nuhun pikeun cara anu épisién pisan dina organisasi anjeun dina impor mobil kuring. Staf anjeun parantos ngabantosan sareng ramah sareng cukup fleksibel pikeun nyumponan kabutuhan khusus urang. Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun sareng kuring moal ragu-ragu dina nyarankeun anjeun jasa ka anu sanés. "
DAVID (BRISTOL)
langganan

Spanyol - Audi A8

"Ngan ukur hoyong hatur nuhun pisan atas bantosan anjeun kéngingkeun Audi Duchess 'ti Selandia Anyar ka Woburn, ogé hatur nuhun parantos ngantep sadaya patarosan, email sareng telepon mah !!"
SAM MCMILLAN
langganan

"Abdi hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun hatur nuhun sareng tim anjeun pikeun standar layanan anu saé pisan anu disayogikeun dina impor dua mobil kuring. Efisiensi, épéktipitas sareng profesionalisme mangrupikeun standar anu jarang dialaman jaman ayeuna. Kuring parantos ngarepkeun yén ngimpor kendaraan bakal janten tantangan anu nyata - utamina nalika ngalangkungan halaman wéb DVLC! Janten jasa tungtung-ka-tungtung anu disayogikeun ku MCI ngabuktoskeun lega pisan sareng langkung ti ngan ukur harepan kuring pikeun naon anu kuring anggap harga anu lumayan lumayan. Kuring moal ragu-ragu nyarankeun éta MCI ka anu sanés. ”
JOHN S. MILLS
Wakil Présidén - Shell Global Trading

Finlandia - Toyota

"Kuring ngan ukur hatur nuhun sareng tim pikeun sadayana bantosan anjeun dina ngimpor Land Cruiser ti Finlandia. Kuring ngarepkeun masalah anu gedé tapi sakabeh prosés indit tanpa aya alangan atanapi tagihan anu ageung berkat keahlian anjeun. Kuring teras saatos ngagaleuh sareng ngical mobil ngalangkungan anjeun sareng sadayana parantos diungkulan kalayan cara propésional anu paling saé kalayan penjualan anu saé. Kuring teu bakal gaduh kacemasan pisan dina nyarankeun anjeun sareng tim sareng mémang kuring ngarepkeun usaha ka payun sareng anjeun. "
PAUL WIILAM
langganan

Los Angeles - Porsche 356

“Mobil aman dianteurkeun tabuh 12.30 siang dinten ayeuna hatur nuhun. John sareng Maria éta pikasieuneun! Kuring kantos kaserang cakram dieunakeun salami genep minggu terakhir janten teu tiasa seueur ngabantuan. Aranjeunna milah sadayana. Sadayana opat roda gaduh ban datar janten kalayan ramah ngompa tilu sareng ngarobih kaopat pikeun roda cadang anu parantos aya. Aranjeunna teras ngaleupaskeun mobil sareng nempatkeun kana garasi pikeun kuring. Sadayana pisan ngabantosan. Hatur nuhun pisan kana jasa anu saé. "
David RYDING
langganan

Nyayogikeun langkung seueur detil perkawis impor anjeun didieu.
BISA NGAJIJI NU NGUTIK LEUWIH AKAN.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.