Bea Cukai Impor UK & PPN nalika ngimpor kendaraan kana Inggris

Sagala kendaraan anu diimpor ka Inggris meryogikeun supaya 'diberesihan' ngalangkungan adat istiadat

Kalayan puluhan taun pangalaman ngabiayaan pabean Inggris, Impor Mobil Kuring parantos janten ahli dina beberesih bea cukai, mersihan kendaraan ngalangkungan prosés henteu paduli naha aranjeunna lebet atanapi di luar Éropa atanapi jinis transportasi.

Pikeun impor di luar Éropa, penanganan adat urang ogé ngalibatkeun administrasi sistem HMRC NOVA. Pikeun impor naon waé di Éropa, kami ogé ngabantosan HMRC sareng ngawartosan aranjeunna ngeunaan kadatangan, pikeun kéngingkeun rujukan NOVA pikeun DVLA.

Gaduh ahli impor mobil anu ngungkulan prosés atas nami anjeun mastikeun yén henteu aya kasalahan anu dilakukeun ku ragam prosés pangésaan khusus anu diterapkeun pikeun mobil anu bénten-bénten, gumantung kana umur, tempat pabrik, jinis kendaraan, kapamilikan sareng seueur deui.

Tujuan utama kami nyaéta pikeun ngajantenkeun sadaya prosés ngimpor sareng mupus adat istiadat sakumaha gampang-gancang.

Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun?

Impor kendaraan anu kanggo jalma pribadi sering disebat salaku 'impor swasta'. Kami ngabantosan prosés impor kendaraan anjeun sareng sakumaha anu dijelaskeun di luhur kami ngatur prosés 'mersihan' kendaraan anjeun ka Inggris.

Impor swasta gaduh pajak sareng bea anu diterapkeun nalika lebet di Inggris. Éta henteu dianggap impor swasta upami anjeun ngalamar relief pajak ngalangkungan skéma TOR (transfer of residences).

Kami tiasa ngabantosan sacara impor kendaraan anjeun sareng ngabantosan panjelasan pajak poténsial naon waé.

Naha anjeun ngimpor kendaraan anjeun sacara komersil?

Sadaya aturan anu sami diterapkeun pikeun impor kendaraan pikeun panggunaan komérsial kecuali nomer PPN diperyogikeun pikeun mastikeun anjeun tiasa ngaku deui PPN.

Prosés mayar pajeg rada béda pikeun wahana komérsial tapi kami siap ngabantosan anjeun kalayan patarosan.

Upami anjeun meryogikeun supaya didaptarkeun saatosna kami ogé tiasa ngabantosan bagian tina prosés éta.

Naha anjeun ngarencanakeun impor samentawis kendaraan anjeun?

Upami anjeun ngarencanakeun nganggo kendaraan anjeun kanggo waktos anu singget di Inggris éta henteu kedah didaptarkeun sacara permanen di Inggris.

Dina kaseueuran kasus, upami kendaraanna ngan ukur badé aya di Inggris salami genep bulan, éta tiasa diimpor samentawis.

Kandaraan anjeun bakal kedah diasuransikeun.

Dina sababaraha kasus, anjeun tiasa ngasuransikeun kana nomer plat anjeun tapi pikeun sababaraha kendaraan, éta panginten kedah diasuransi di VIN.

Naha urang nawiskeun koléksi ti palabuhan saatos beusi bea cukai?

Béda sareng agén pangiriman, kami mangrupikeun kendaraan jasa-impor anu hartosna kami bakal ngatur prosésna saatos kendaraan anjeun sumping di Inggris.

Upami anjeun henteu ati-ati kendaraan anjeun tiasa nyangkut dina palabuhan anu saleresna tiasa ngarugikeun anjeun langkung ti harga na. Kami ngumpulkeun kendaraan sacara rutin ti palabuhan sareng kenal sareng prosésna.

Inpormasi salengkepna pikeun mindahkeun warga:

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.