Ngadaptarkeun mobil anjeun di Inggris

Ngatur kertas pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun

Impor Mobil abdi nawiskeun jasa anu holistik pikeun ngadaptarkeun mobil anjeun dina jalan UK lengkep sareng DVLA. Kami parantos ngawangun hubungan anu kuat sareng DVLA sareng tiasa mastikeun yén nalika ngimpor sareng kami, pendaptaran anjeun lumangsung gancang sareng tanpa masalah. Syarat pendaptaran sareng tés diurus di-bumi sareng kami tiasa ngarobih kendaraan pikeun mastikeun yén aranjeunna patuh kana peraturan.

Upami anjeun ngimpor mobil ti Éropa, kami bakal damel pikeun kéngingkeun bijil tina kasaluyuan (upami anjeun henteu acan kagungan mobil). Dokumén ieu teras bakal nangtoskeun naon modifikasi anu diperyogikeun pikeun cocog sareng aturan pandaptaran jalan Inggris. Ieu biasana ngandung lampu, speedometer sareng modifikasi lampu kabut tukang. Kami tiasa ngadamel sadaya dokumen pikeun prosés jalan mobil Inggris anjeun didaptarkeun tina prosés pangakuan silih, nepi ka aplikasi impor V55.

For Non-European imports, we handle NOVA entry of the car into the country, IVA modifications and full testing, as well as the DVLA registration process.

Hayu urang ngabantosan pendaptaran kandaraan anjeun

Naon waé wahana anu kami aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun sareng seueur pangalaman anu asalna tina ngimpor sadayana tina supercar jutaan pon dugi ka mobil klasik anu teu hargana.

Naha anjeun tiasa ngabantosan daptar mobil tilas UK?

Upami kendaraan anu pernah ti Inggris tapi didaptarkeun di nagara sanés dina piring asing, naon anu anjeun lakukeun?

Dina Uni Éropa pasar kendaraan parantos subur dina hal impor sareng ékspor. Gerak barang gratis hartosna yén kendaraan tiasa dicandak kamana waé di UÉ tanpa kaseueuran implikasi pajak. Hatur nuhun kana bijil tina kasaluyuan anu netepkeun standar pikeun peraturan EU - kendaraan tiasa gampang diékspor dina kaseueuran kasus ka nagara-nagara tatangga.

Naon sababna mobil anu baheulana kadaptar di Inggris datang deui - urang tiasa ngabantosan prosés ngadaptar deui éta. Langkung sering tibatan sanés kendaraan tiasa dirobih kanggo dianggo di nagara sanés sapertos anu saéna upami éta impor anu seger ka Inggris.

Sapertos kitu urang tiasa ngalaksanakeun prosés ngarobih tilas kandaraan Inggris atas nami anjeun sareng ngalakukeun pendaptaran DVLA atas nami anjeun.

Sakumaha pajeg kendaraan mah bakal mayar?

Kandaraan di Inggris tunduk kana pajak taunan anu kedah dibayar pikeun kendaraan anu bakal disetir ka dieu.

Kandaraan di Inggris tunduk kana pajak taunan anu kedah dibayar pikeun kendaraan anu bakal disetir di dieu. Éta dumasarkeun kana émisi kendaraan sareng ngagaduhan sababaraha bandings pikeun mastikeun pajeg anu leres dibayar.

Saatos pendaptaran kandaraan énggal di Inggris, pembayaran pajak sakali-kali ditampi saatos 12 bulan, anjeun bakal mayar tingkat anu tetep. Ieu disebat pambayaran pajak anu kahiji sareng anu mayar pajak kadua.

Tapi sabaraha anjeun bakal mayar? Nya, ieu gumantung pisan kana mobil sareng rute pikeun pendaptaran.

Émisi kandaraan anjeun langkung ageung maka biaya pikeun pajak. Ieu dimana rute ka pendaptaran tiasa mangaruhan pisan kana biaya total impor anjeun.

Kadang-kadang éta tiasa langkung nguntungkeun pikeun kéngingkeun patuh dina skéma tés IVA. Saatos tés IVA, émisi diklasifikasikeun ngan saukur dina handapeun atanapi langkung ti 1600cc.

Ieu penting pikeun diperhatoskeun sabab upami anjeun cukup untung ngagaduhan anu sapertos 'Lamborghini Aventador LP 770', aranjeunna ngahasilkeun sakitar 450g / km ti co2. Anu bakal ngarugikeun sakitar langkung £ 2000 pamayaran pajak munggaran anjeun?

Dina skéma IVA, mobil anu sami éta bakal hargana langkung murah pikeun mayar pajeg anu munggaran anjeun kusabab dua bandingan pikeun pajeg sabalikna sababaraha kelompok pajeg. Éta saleresna langkung tina ngahémat £ 1700 dina 'conto' ieu ditambah biaya CoC anu dina waktos nyerat nyaéta £ 900.

Seueur konsumén urang percanten ka kami pikeun ngimpor kendaraanna kusabab rajin kami dina milarian pilihan paling hemat kanggo pendaptaran na.

Punten perhatoskeun kami hiji-hijina jalur uji coba IVA di Inggris anu dipiboga ku swasta sareng tiasa nyobian mobil kelas M1.

Patarosan anu sering ditaros

Gaduh patarosan ngeunaan pendaptaran kandaraan anjeun? Tong ragu ngeusian formulir penawaran ku kituna urang tiasa langkung bantosan.

Sakumaha biayana pikeun ngadaptar mobil di Inggris?
Biaya ngadaptar mobil robih gumantung kana rute pikeun pendaptaran, sareng kendaraan sorangan. Waragad anu kedah dibayar ka DVLA mangrupikeun bagian alit tina biaya umum pikeun ngadaptar mobil.
Naon V55?
V55 mangrupikeun bentuk anu dianggo pikeun ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris. Saatos réngsé uji coba aplikasi anjeun réngsé atas nami anjeun sareng dikintunkeun disarengan nomer NOVA anjeun. Kami mastikeun aplikasi anjeun leres pikeun nyingkahan masalah anu ngahasilkeun telat dina pendaptaran kendaraan anjeun. Upami anjeun parantos ngimpor kendaraan nyalira sareng peryogi bantosan nganggo dokumen ulah ragu-ragu pikeun ngahubungi.
Naon V5C?
Nalika pendaptaran kendaraan anjeun suksés, buku log anu ngandung detil kendaraan anjeun bakal dikirim ka alamat anu anjeun sayogi. Ieu mangrupikeun bagian penting pikeun kapamilikan kendaraan di Inggris sareng sami sareng sertipikat pendaptaran ti nagara asal kandaraan anu anjeun bakal sayangkeun nalika ngadaptarkeun kendaraan anjeun.
Dupi anjeun ngabantosan kuring kéngingkeun Sertipikat Patuh?
Upami anjeun henteu gaduh dokuméntasi yén DVLA ngabutuhkeun pikeun ngadaptar kandaraan anjeun ulah ragu-ragu ngahubungi sareng kami tiasa ngabantosan sumberna upami kendaraan anjeun ti jeroeun Uni Éropa.
Wahana kuring teu acan dikintunkeun ka NOVA?
Upami anjeun milari pikeun ngadaptarkeun kandaraan anu parantos aya di Inggris sareng peryogi bantosan dina parantosan NOVA anjeun maka tong ragu-ragu ngahubungi kami. Kami tiasa ngalengkepan bewara kadatangan kandaraan atas nami anjeun.
Sakumaha gancang anjeun tiasa ngadaptar kendaraan?
Kami damel raket sareng DVLA sareng nalika kami henteu tiasa ngajanjikeun nanaon - tempat kami mangrupikeun hiji-hijina jalur uji coba IVA milik pribadi. Ieu hartosna urang tiasa kéngingkeun mobil anu dijadwalkeun pikeun tés IVA langkung gancang tibatan anu sanés, sareng éta ogé hartosna kami damel raket sareng DVLA pikeun ngungkulan masalah dina pendaptaran anjeun.
Naha anjeun nungkulan pendaptaran impor abu-abu?
Paduli ti mana kendaraan anjeun ti mana, urang tiasa ngabantosan ngadaptarana. Ngahubungi pikeun ngabahas sarat unik anjeun sareng kami bakal ngariung kutipan bespoke.
Naon ari pendaptaran jauh?
Aya sajumlah ageung kendaraan anu henteu kedah sumping ka tempat kami. Éta ngabantosan nyepetkeun prosés pendaptaran kusabab jumlah logistik anu diperyogikeun. Sering sering pilihan populér pikeun anu diasuransikeun pikeun nyetir kendaraanna ti jeroeun Uni Éropa bakal ngarobih kendaraanna di garasi lokal sareng urang tiasa ngabantosan dokumen anu diperyogikeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun.
Sarua matuh kandaraan pikeun kendaraan buatan Uni Éropa?
Seuseueurna seueur impor anu ditakdirkeun ka Inggris ti jeroeun UÉ tiasa dirobih di garasi lokal, sareng urang tiasa ngarengsekeun padamelan. Pikeun nyandak repot tina ieu sanaos kami tiasa dina kalolobaan kasus ngarobih sareng moter kendaraan anjeun di tempat kami di Castle Donington dina dinten anu sami. Ieu gumantung kana kendaraanna janten punten kontak pikeun ngabahas syarat unik anjeun.
Kuring parantos kaleungitan dokumén pendaptaran judul asing, naha anjeun masih tiasa ngadaptarkeun kendaraan kuring?
Kami ngartos yén hal-hal musna ti waktos ka waktos. Dokumén mangrupikeun bagian anu penting dina ngadaptar kendaraan naon waé di Inggris sareng tanpa aranjeunna, prosés pandaptaran tiasa janten rumit. Di Impor Mobil Kuring, kami nungkulan seueur masalah sapertos kieu unggal dinten. Kantun kontak sareng kami bakal ngadugikeun anjeun dina ngalereskeun masalah. Kami hoyong kendaraan anjeun kadaptar gancang-gancang sahingga anjeun tiasa menikmati mobil anjeun di Inggris.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.