Nguji Kandaraan

Kabeungharan pangalaman ngarobih kandaraan impor pikeun patuh…

Impor Mobil kuring mangrupikeun pamimpin dina uji coba kendaraan sareng jasa pendaptaran Inggris pikeun kendaraan Éropa boh Éropa. Kami sanggup ngarobih kendaraan anjeun pikeun sasuai sareng panerapan sareng aturan UK.

Kami ngagaduhan fasilitas uji coba IVA / MOT sareng parantos diidinan ku DVSA pikeun ngalaksanakeun uji coba kendaraan. Upami mobil anjeun parantos aya di Inggris tapi henteu patuh kana aturan Inggris pikeun pendaptaran, kami resep ngabantosan ngarobih mobil anjeun pikeun patuh, ogé ngalaksanakeun tés anjeun.

Tim kami anu paling ngalaman sareng rupa-rupa peralatan mastikeun yén kendaraan impor anjeun aman sareng siap pikeun jalan di Inggris.

Tim uji coba kami gaduh sababaraha puluh taun pangalaman gabungan dina nyiapkeun mobil pikeun uji IVA / MOT sareng uji IVA / MOT éta sorangan. Kami bakal salawasna damel tetep kendaraan anjeun sakumaha anu caket kana spésifikasi pabrikan.

Upami anjeun ngimpor mobil ti Éropa, kami bakal damel pikeun kéngingkeun bijil tina kasaluyuan (upami anjeun henteu acan kagungan mobil). Dokumén ieu teras bakal nangtoskeun naon modifikasi anu diperyogikeun pikeun cocog sareng aturan pendaptaran jalan Inggris. Ieu biasana ngandung lampu, speedometer sareng modifikasi lampu kabut tukang. Kami tiasa ngadamel sadaya dokumen pikeun prosés jalan mobil Inggris anjeun didaptarkeun tina prosés pangakuan silih, nepi ka aplikasi impor V55.

Pikeun mobil anu diimpor ti luar Éropah, kami bakal ngalengkepan sadayana modifikasi IVA sareng uji coba upami diperlukeun.

Émut, pamaréntah Inggris teras-terasan ngeureunkeun mastikeun yén mobil asing anu parantos aya di Inggris langkung ti 6 bulan sareng anu teu acan didaptarkeun ngalaksanakeun modifikasi sareng tés anu diperyogikeun. Kéngingkeun harga tina kami di handap ieu pikeun mastikeun mobil anjeun patuh kana aturan pendaptaran jalan Inggris.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangujian Kandaraan UK
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.