PROSES IMPOR

Ahli Ekspor KENDARAAN UK

Di Car Car Impor kami kami nawiskeun jasa unik pikeun leres-leres ngatasi kapentingan anjeun nalika ngimpor mobil ka Inggris ti mana waé tempat di dunya. Salami mangtaun-taun pangalaman ngimpor sacara komersil sareng ngekspor kendaraan di panjuru dunya, urang sadar kumaha rumitna prosésna upami anjeun teu gaduh pangalaman sateuacanna. Kami di dieu pikeun ngabantosan sareng senang nawiskeun anjeun gancang, ramah, jasa pribadi pikeun nyumponan sarat impor kendaraan khusus anjeun.

Di handap ieu mangrupikeun prosés impor lengkep anu dilakukeun ku seueur kendaraan, anu kami nawiskeun tapi urang tiasa ngabantosan saloba atanapi sakedik anu anjeun peryogikeun sareng unggal kendaraan beda-beda. Janten tong ragu-ragu ngahubungi pikeun cutatan.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Naon kandaraan anjeun?

Kandaraan

Modél wahana

Taun Kendaraan

Kendaraanna dimana?

Naha mobilna parantos aya di Inggris?

nuhunteu

Kendaraanna dimana?

Dimana Kendaraan Ayeuna Didaptarkeun?

Kota dimana kandaraan ayeuna ayana?

Naha anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan nalika cicing di luar Inggris langkung ti 12 bulan?

nuhunteu

rinci Anjeun

Nami Taros

Alamat email

Nomer telepon

Iraha anjeun ngarencanakeun ngalih ka Inggris?

Aya inpo deui?

Pencét di dieu pikeun nyayogikeun langkung seueur rinci ngeunaan impor anjeun

Inpormasi tambahan ngeunaan impor anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun ngadugikeun langkung akurat

Lokasi & Inpormasi Kandaraan

Hayu urang dimana kendaraan anjeun, dimana waé di dunya babarengan sareng detil mobil anjeun nganggo formulir tanda petik kami. A cutatan bespoke digabungkeun anu nganggap harga pangiriman pang anyarna sareng sarat unik anu diperyogikeun pikeun ngadaptar kendaraan anjeun. Sakali anjeun bahagia sareng cutatan éta, urang tiasa ngamimitian prosés impor kendaraan anjeun.

Logistik & Angkutan Global

Kami ngatur koleksi kendaraan anjeun ka palabuan internasional atanapi bandara pangcaketna sareng ngajadwalkeun angkutan laut atanapi transportasi jalan pikeun kendaraan anjeun ka Inggris. Pigura waktos beda-beda gumantung kana nagara asal sareng metode transportasi.

Adat istiadat & Pangiriman

Kami mersihan kendaraan anjeun ngalangkungan Bea Cukai UK sareng ngalengkepan Bewara anjeun ngeunaan datangna kandaraan nganggo HMRC. Upami kendaraan anjeun dijadwalkeun pikeun modifikasi kami bakal ngumpulkeun kendaraan anjeun sareng nganteurkeunana ka tempat kami di Castle Donington. Upami anjeun milih pikeun ngadaptarkeun kendaraan anjeun jarak jauh maka éta bakal dikirimkeun ka anjeun.

Modifikasi & Pangujian

Upami kendaraan anjeun peryogi tes IVA kami bakal ngadamel aplikasi uji IVA ka VOSA atas nami anjeun. Urang teras nyiapkeun kendaraan anjeun pikeun nyumponan standar jalan di Inggris pikeun mastikeun éta sah hukum. MOT dilakukeun pikeun mastikeun yén salain ti patuh, éta aman dianggo. Wahana anjeun dibarengan nganggo uji coba IVA na ku teknisi terlatih kami di fasilitas uji akreditasi ISO 17025 anyar kami. Salami prosés ieu, kendaraan anjeun parantos diasuransikeun sadayana.

léngkah ahir

Kami ngalebetkeun aplikasi pendaptaran anjeun ka DVLA kalayan hasil tés anu dibarengan sareng bukti patuh. Kandaraan anjeun teras siap dikoléksi atanapi dikintunkeun nganggo Plat pendaptaran sareng pajak jalan, jalan UK lengkep sah.

Kami ahli dina ngimpor kendaraan di mana waé di dunya, kéngingkeun harga dinten ayeuna pikeun nampi biaya anu disesuaikan sareng inklusif pikeun ngimpor kendaraan anjeun Inggris sareng ngadaptar.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.