ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor mobil anjeun ti Bélgia ka Inggris

Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng dumasar sadayana kana sarat anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés impor mobil anjeun dina halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

Nyandak mobil anjeun ka Inggris

Kami ahli dina logistik sareng tiasa ngabantosan mobil anjeun kana Karajaan Inggris ti Bélgia kalayan aman.

Upami mobil anjeun parantos aya di Karajaan Inggris, urang tiasa ngadaptarkeun mobil anjeun ti jauh - atanapi anjeun tiasa ngangkut ka tempat kami pikeun padamelan anu diperyogikeun réngsé. Nanging, upami anjeun peryogi transportasi mobil anjeun ka Inggris aya seueur metode transportasi anu tiasa dianggo.

Gumantung kana sarat anjeun, mobil tiasa diangkut ka darat ka palabuhan, atanapi diangkut sacara sadayana dina transporter mobil. Solusi logistik mobil kami anu disayogikeun ka mobil anjeun, janten kontak janten urang tiasa langkung ngartos syarat anjeun.

Sakumaha pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor mobil anjeun ti Bélgia?

Nalika ngimpor mobil ti Bélgia ka Inggris dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana tanpa leres-leres mayar pajeg. Dipasihkeun mobil duanana langkung ti 6 bulan sareng parantos nutupan langkung 6000km ti anu énggal. Dina panon ti HMRC aya anu kirang dianggap mobil anyar, janten anjeun kedah mayar PPN - nanging, hal ieu dina kalolobaan kasus tiasa diklaim deui.

Nalika ngimpor mobil anu énggal atanapi ampir énggal, PPN kedah dibayar di Inggris janten punten tong ragu-ragu ngajalankeun pertanyaan anu ngalangkungan kami ngeunaan ngarencanakeun ngarencanakeun pajak impor anjeun sateuacan mésér.

Modifikasi mobil Bélgia sareng jinis persetujuan

blank_plates

Pikeun mobil anu sahandapeun sapuluh taun ti Bélgia, aranjeunna kedah nurut kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologis pabrikan mobil anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti Bélgia bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél mobil anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.

mobil umur langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil sareng klasik mangrupikeun jinis persetujuan dibebaskeun, tapi masih meryogikeun tés MOT sareng modifikasi anu tangtu sateuacan didaptarkeun. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor mobil Bélgia kumplit

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • LOKASI: Bélgia
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés mobil sareng kiriman pendaptaran di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.