ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor kendaraan Kanada anjeun ka Inggris?

Kami ahli industri nalika ngimpor kendaraan ka Inggris, janten daripada nyobaan prosés ieu nyalira, urang nyarankeun pisan pikeun ngamanpaatkeun jasa kami pikeun hirup langkung gampang pikeun anjeun.

Ngangkut kendaraan anjeun ti Kanada ka Inggris

Pengiriman barang ti Kanada naha kajantenan ti Vancouver atanapi Toronto, sareng kami ngatur sadayana prosés tina koléksi, treuk darat, pengiriman, bea cukai, uji coba sareng pendaptaran. Kéngingkeun Kutipan ti kami pikeun cutatan khusus sareng inklusif pikeun ngimpor mobil anjeun ti Kanada ka Inggris.

Ngangkut Ka Darurat Kandaraan

Kami gaduh agén anu saé di Kanada anu ngabantosan ékspor sareng pangiriman kendaraan anjeun ka Inggris, bakal ngatur koleksi kendaraan anjeun tina alamat anjeun atanapi alamat jalma anu anjeun mésér upami diperyogikeun.

Kami nawiskeun jasa angkutan tertutup atanapi kabuka pikeun minuhan sadaya syarat sareng anggaran. Urang teras bakal nganggo kendaraan diangkut ka palabuhan anu pang caketna.

Kanada_inland

Ngunggah Kandaraan & Kiriman

Saatos mobil anjeun sumping di depot kami, kami teras bakalan kana wadahna pangirimanna kalayan ati-ati pisan. Agén kami dina taneuh di Kanada parantos dipilih kusabab pangalaman sareng perhatian aranjeunna kana detil nalika ngajentrekeun nganggo mobil. Aranjeunna bakal mastikeun mobil anjeun diikat dina wadah siap diangkut ka Inggris.

Kami nyayogikeun asuransi laut anu ngaliput kendaraan anjeun dugi ka nilai ngagentos sadayana salami transit.

canada_container_unloading

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor mobil ti Kanada ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara lengkep bebas pajak upami anjeun gaduh kendaraan sahenteuna genep bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan.

Upami kriteria ieu henteu diterapkeun maka kendaraan anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana tugas £ 50 sareng PPN 20%, dumasarkeun kana jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan, kalayan anu diwangun di luar UE anu sumping 10% beungkeut sareng 20% PPN

Kaseueuran kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun bakal cocog pikeun PPN impor 5% sareng henteu aya tugas nalika diimpor, asalkeun teu acan dirobih sacara signifikan tina panggunaan aslina sareng henteu dimaksad janten supir harian anjeun.

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun bakal tunduk kana sababaraha tés sareng modifikasi pikeun mastikeun éta ngahontal standar jalan raya UK.

Modifikasi utamina kalebet panyesuaian kana lampu sinyal dina kendaraan. Kandaraan buatan AS sareng Kanada condong ngagaduhan indikator warna anu béda-béda, anu sering dilebetkeun kana lampu bohlam. Éta ogé ngagaduhan lampu samping anu béda sareng rutin henteu ngagaduhan indikator sisi atanapi lampu halimun.

Kami bakal ngarobih mobil anjeun kana standar Inggris nganggo téknologi lampu LED di bumi anu paling anyar, ngamungkinkeun kami ngalengkepan sadaya perobihan anu diperyogikeun sareng ngajaga gaya mobil anjeun.

Kandaraan anu diimpor ti Kanada anu sahandapeun umur sapuluh taun teras kedah ngalaman tés IVA sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran. Salaku hiji-hijina perusahaan di Inggris anu ngagaduhan jalur uji coba IVA pribadi pikeun kendaraan panumpang, anu disahkeun ku DVSA sareng ISO anu disertifikasi, waktos anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun fitur impor ieu langkung gancang tibatan nganggo impor kendaraan anu sanés salaku kendaraan anjeun. henteu kedah ninggalkeun situs kami sareng kami ngatur jadwal uji coba.

Tés IVA henteu diperyogikeun pikeun kendaraan anu parantos langkung ti sapuluh taun, tapi éta kedah ngaliwat MOT janten kedah dipercaya dina jalan tina lampu sinyal, ban ban, gantung sareng rem, anu tangtosna urang bakal parios, supados tiasa pas pikeun disetir di jalan Inggris.

Upami kendaraanna langkung ti 40 taun, éta dibebaskeun tina MOT sareng tiasa langsung dikirimkeun ka alamat anjeun di Inggris sareng didaptarkeun ti jarak jauh.

Remen ditanyakeun

Naon waé patarosan anu anjeun ngagaduhan ngeunaan ngimpor kendaraan anjeun ti Kanada ka Inggris

Naha urang tiasa ngabantosan prosés ékspor mobil anjeun ti Kanada?

Agén pengiriman barang kami bakal maréntahkeun anjeun kana naon anu kedah dilakukeun nalika anjeun payun sareng cutatan anjeun. Prosés ékspor beda-beda ti nagara ka nagara tapi jawaban pondokna nyaéta, urang tiasa ngabantosan.

Prosés ékspor kawilang cukup di seueur nagara tapi sigana tiasa ngabingungkeun dina pandangan heula.

Dupi anjeun ngempelkeun kendaraan kuring?

Kami bakal kumpulkeun mobil anjeun ti mana waé di Kanada teras angkat ka palabuhan pikeun anjeun. Éta bakal diasuransikeun dina prosés sareng sakali dina kapal, éta ditutupan ku asuransi laut.

Di Inggris, urang ogé tiasa mindahkeun kendaraanna ngalangkungan jaringan transportasi anu dipercaya.

Sakumaha seueur pikeun ngintun mobil ti Kanada?

Ieu gumantung kana waktos taun, sareng kondisi pasar ayeuna. Kami bakal salawasna nyobian sumber anjeun harga anu pangsaéna pikeun pangiriman kendaraan anjeun ka Inggris.

Sacara umum, éta langkung ti ngan ukur pengiriman tina nyarios, Basisir Wétan kusabab jarak anu langkung jauh.

Sabaraha lami waktosna dikirimkeun ti Kanada?

Éta gumantung kana dimana kendaraanna. Pengiriman barang ti Kanada ti basisir kulon langkung lami deui kusabab orientasi jalur pengiriman. Éta ngadamel perjalanan ngalangkungan kanal Panama biasana anu hartosna éta kedah turun ka sapanjang basisir kulon Amérika.

Upami kendaraanna langkung caket nyarios, New York, éta tiasa sakedik dua minggu. Pelabuhan dikirimkeun tina mutuskeun panjang waktos bejana bakal di laut.

Naha anjeun tiasa ngarobih kendaraan Kanada sareng indikator amber jsb?

Kusabab sabagéan ageung kendaraan ti Kanada kalebet kana spésifikasi mobil AS, aranjeunna sigana bakal gaduh hal anu biasa sapertos indikator beureum.

Kami nawiskeun jasa anu saé pikeun ngarobih kendaraan anjeun supados matuh.

Sadaya aspék pencahayaan diurus atas nama anjeun supados sah sareng siap nyetir.

Naha urang tiasa ngalayanan sareng ngalereskeun kendaraan anjeun?

Upami impor Kanada seger anjeun peryogi sakedik usaha, tong hariwang. Simkuring boga tim pinuh ku mékanika dina situs siap mantuan kalawan rupa-rupa layanan.

Kumisan ti konvérsi cahaya urang rutin ngalakukeun rebuilds kendaraan lengkep sareng pangropéa umum.

Kauntungan tina ieu dina hiji hateup nyaéta harga anu saé, sareng jasa sadaya inklusif.

Ahli kami dina kendaraan Amérika ngartos yén aranjeunna bakal rada béda sareng anu sanés sareng urang terang naon anu urang laksanakeun.

 

Naha urang nungkulan kandaraan klasik ti Kanada?

Salila sababaraha taun kami parantos ngabantosan seueur palanggan ti Kanada pikeun ngimpor sauntuyan klasik sareng ngartos yén aranjeunna peryogi restorasi nalika sumping di Inggris atanapi aranjeunna ngan ukur peryogi kiriman ka anjeun.

Naon waé anu anjeun impor kami tiasa ngabantosan sadayana prosés.

 

Sakumaha sering urang ngintunkeun ti Kanada?

Ieu sagemblengna gumantung kana jumlah konsumén urang gawé bareng di wewengkon umum.

Kami sering nyobian ngakelompokkeun kiriman babarengan pikeun ngahémat artos anjeun. Ku kituna bisa langsung atawa sababaraha minggu.

Sok aya pilihan wadah solo 20ft upami anjeun buru-buru sanaos!

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

Ti mana anjeun ngimpor?

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.