ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor kendaraan Kanada anjeun ka Inggris?

Kami ahli industri nalika ngimpor kendaraan ka Inggris, janten daripada nyobaan prosés ieu nyalira, urang nyarankeun pisan pikeun ngamanpaatkeun jasa kami pikeun hirup langkung gampang pikeun anjeun.

Ngangkut kendaraan anjeun ti Kanada ka Inggris

Pengiriman barang ti Kanada naha kajantenan ti Vancouver atanapi Toronto, sareng kami ngatur sadayana prosés tina koléksi, treuk darat, pengiriman, bea cukai, uji coba sareng pendaptaran. Kéngingkeun Kutipan ti kami pikeun cutatan khusus sareng inklusif pikeun ngimpor mobil anjeun ti Kanada ka Inggris.

Ngangkut Ka Darurat Kandaraan

Kami gaduh agén anu saé di Kanada anu ngabantosan ékspor sareng pangiriman kendaraan anjeun ka Inggris, bakal ngatur koleksi kendaraan anjeun tina alamat anjeun atanapi alamat jalma anu anjeun mésér upami diperyogikeun.

Kami nawiskeun jasa angkutan tertutup atanapi kabuka pikeun minuhan sadaya syarat sareng anggaran. Urang teras bakal nganggo kendaraan diangkut ka palabuhan anu pang caketna.

Kanada_inland

Ngunggah Kandaraan & Kiriman

Saatos mobil anjeun sumping di depot kami, kami teras bakalan kana wadahna pangirimanna kalayan ati-ati pisan. Agén kami dina taneuh di Kanada parantos dipilih kusabab pangalaman sareng perhatian aranjeunna kana detil nalika ngajentrekeun nganggo mobil. Aranjeunna bakal mastikeun mobil anjeun diikat dina wadah siap diangkut ka Inggris.

Kami nyayogikeun asuransi laut anu ngaliput kendaraan anjeun dugi ka nilai ngagentos sadayana salami transit.

canada_container_unloading

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor mobil ti Kanada ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara lengkep bebas pajak upami anjeun gaduh kendaraan sahenteuna genep bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan.

Upami kriteria ieu henteu diterapkeun maka kendaraan anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana tugas £ 50 sareng PPN 20%, dumasarkeun kana jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan, kalayan anu diwangun di luar UE anu sumping 10% beungkeut sareng 20% PPN

Kaseueuran kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun bakal cocog pikeun PPN impor 5% sareng henteu aya tugas nalika diimpor, asalkeun teu acan dirobih sacara signifikan tina panggunaan aslina sareng henteu dimaksad janten supir harian anjeun.

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun bakal tunduk kana sababaraha tés sareng modifikasi pikeun mastikeun éta ngahontal standar jalan raya UK.

Modifikasi utamina kalebet panyesuaian kana lampu sinyal dina kendaraan. Kandaraan buatan AS sareng Kanada condong ngagaduhan indikator warna anu béda-béda, anu sering dilebetkeun kana lampu bohlam. Éta ogé ngagaduhan lampu samping anu béda sareng rutin henteu ngagaduhan indikator sisi atanapi lampu halimun.

Kami bakal ngarobih mobil anjeun kana standar Inggris nganggo téknologi lampu LED di bumi anu paling anyar, ngamungkinkeun kami ngalengkepan sadaya perobihan anu diperyogikeun sareng ngajaga gaya mobil anjeun.

Kandaraan anu diimpor ti Kanada anu sahandapeun umur sapuluh taun teras kedah ngalaman tés IVA sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran. Salaku hiji-hijina perusahaan di Inggris anu ngagaduhan jalur uji coba IVA pribadi pikeun kendaraan panumpang, anu disahkeun ku DVSA sareng ISO anu disertifikasi, waktos anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun fitur impor ieu langkung gancang tibatan nganggo impor kendaraan anu sanés salaku kendaraan anjeun. henteu kedah ninggalkeun situs kami sareng kami ngatur jadwal uji coba.

Tés IVA henteu diperyogikeun pikeun kendaraan anu parantos langkung ti sapuluh taun, tapi éta kedah ngaliwat MOT janten kedah dipercaya dina jalan tina lampu sinyal, ban ban, gantung sareng rem, anu tangtosna urang bakal parios, supados tiasa pas pikeun disetir di jalan Inggris.

Upami kendaraanna langkung ti 40 taun, éta dibebaskeun tina MOT sareng tiasa langsung dikirimkeun ka alamat anjeun di Inggris sareng didaptarkeun ti jarak jauh.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.