ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor kendaraan anjeun ti Selandia Anyar ka Inggris?

Kami hugely ngalaman di importing mobil ti Selandia Anyar jeung Inggris. Urang tiasa ngadamel sakabeh proses kaasup ekspor, pengiriman barang, adat clearance, UK darat trucking, nguji minuhan na pendaptaran DVLA - ieu ngaheéat Anjeun waktos, repot jeung waragad aral.

Pangalaman urang pikeun ngimpor mobil ti Selandia Anyar ka Inggris ngamungkinkeun urang pikeun akurat ngadugikeun kanggo sadaya prosés impor. Kéngingkeun harga dinten ieu pikeun biaya anu akurat pikeun nyandak mobil ka Inggris sareng jalan ngadaptarkeun éta.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Agén Selandia Anyar kami parantos dipilih sacara ati-ati pikeun ngungkulan kandaraan anu kami impor pikeun klien kami. Kami ogé tiasa ngadugikeun pikeun ngumpulkeun kendaraan anjeun ti jauhna di Selandia Anyar dina pamundut anjeun. Kami sering ngintunkeun kendaraan nganggo wadah dibagi, nanging ogé tiasa ngadugikeun wadah khusus 20ft ogé, hartosna anjeun nguntungkeun tina tingkat pangirangan pikeun mindahkeun kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi biaya kontainer sareng mobil sanés anu kami impor atas nami tina klien. Pangiriman kontainer mangrupikeun cara anu aman sareng aman pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris sareng sering paling hemat biaya.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kandaraan ti Selandia Anyar, aya opat cara anu béda pikeun mersihan adat istiadat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Naha anjeun ngalih deui salaku warga anu mindahkeun ka Inggris? Upami anjeun parantos gaduh kendaraan langkung ti genep bulan sareng gaduh bukti karésidénan di Selandia Anyar manjang deui 12 bulan - maka impor anjeun dina kaseueuran kasus moal tunduh kana bea impor sareng pajak.

gb_nm

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan anu umurna sahandapeun sapuluh taun, saatos sumping di Inggris, kendaraan anjeun kedah tunduk kana persetujuan jinis UK. Kami ngalakukeun ieu ku IVA nguji mobilna. Simkuring gaduh hijina dioperasikeun pribadi jalur nguji iva di nagara, anu hartina waktu ngantosan hiji test iva ieu massively ngurangan dibanding jeung nguji pamaréntah puseur saingan urang UK importers kandaraan bakal ngagunakeun.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik gaduh desain janten urang ngantunkeun palanggan ngalangkungan prosés impor, janten punten kéngingkeun harga sareng kami tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil ti Selandia Anyar panginten peryogi sababaraha modifikasi gumantung kana modélna, ieu tiasa ngarobih spéstométer janten MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan leres.

Ti mangtaun-taun ngimpor mobil ti Selandia Anyar ka Inggris, kami terang naon anu diperyogikeun gumantung kana mobil naon anu anjeun badé impor, janten kengingkeun harga ti kami dinten ayeuna pikeun harga khusus anjeun.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jinis, tapi tetep meryogikeun tés MOT sareng modifikasi anu sami sareng anu diperyogikeun pikeun tés IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana posisi lampu kabut tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

JENIS KENDARAAN

Anu urang dianggo

Sakumaha biayana pikeun ngimpor mobil ti Selandia Anyar?

Di Impor Mobil Kuring kami nawiskeun jasa impor lengkep, Nanging, unggal cutatan dipasihkeun pikeun kendaraan sareng sarat anjeun. Tong ragu-ragu ngahubungi pikeun harga anu teu aya kawajiban pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Australia ka Inggris.

Langkung seueur inpormasi anu kami terang ngeunaan kendaraan bakal gampang masihan anjeun harga anu pasti pikeun ngimpor kendaraan anjeun.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.