ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor kendaraan Afrika Kidul anjeun ka Karajaan Inggris?

We can handle the whole process of importing your car from South Africa, including the police clearance, shipping, customs clearance, UK inland trucking, compliance testing and DVLA registration. We handle the whole process, saving you time, hassle and unforeseen costs.

Shipping and importing a vehicle from South Africa is often very cost effective. We have a large amount of imports meaning you can benefit from shared container rates for shipping. Our quotes are fully inclusive and are tailored to your needs for importing a vehicle from South Africa to the UK. You can find out more about the process of importing your car from South Africa on this page, but don’t hesitate to get in touch and speak with a member of staff.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

We ship your vehicle from Cape Town and can organise inland trucking to the port for very competitive rates. We operate from cape Town due to healthy relationships with reliable and experienced shipping agents who ship the vehicles using shared containers, meaning you benefit from a reduced rate for moving your vehicle to the UK due to sharing the cost of the container with other cars we are importing on behalf of our other clients. Container shipment is a safe and secure way to import your vehicle into the UK and is often the most cost effective.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kendaraan ti Afrika Kidul, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat istiadat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Upami anjeun ngalih ka Inggris, parantos cicing di Afrika Kidul salami 12 bulan atanapi langkung, sareng gaduh kendaraan salami 6 bulan atanapi langkung, anjeun tiasa ngimpor bébas pajak dina skéma ToR.

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

For cars that are under ten years old from South Africa, once at our premises, your vehicle will need to comply to UK standards. We do this bu conducting an IVA test on your car. WE have the only privately operated IVA testing lane in the country, massively cutting waiting times compared to going to government testing centres that our competitors have to use.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrikan ngagaduhan desain anu béda, janten punten kéngingkeun cutatan ti kami janten kami tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun mobil individu anjeun.

We manage the whole process of IVA testing on your behalf, whether that is dealing with the homologation team of your vehicle’s manufacturer or the Department for Transport, so you can relax in the knowledge that you will be legally registered with the DVLA in the shortest time possible.

Afrika Kidul tiasa meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet ngarobah spéterometer janten MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami gaduh seueur pengetahuan ngeunaan naon anu diperyogikeun pikeun masing-masing modél sareng modél, janten punten kéngingkeun harga pikeun kami pikeun nyayogikeun perkiraan anu akurat pikeun anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun jalan di Inggris.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jinis, tapi masih meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu sami sareng uji IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu halimun tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

Remen ditanyakeun

Gaduh patarosan anu urang teu acan jawab?

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.