ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor kendaraan Afrika Kidul anjeun ka Karajaan Inggris?

Kami tiasa ngadamel sadaya prosés ngimpor mobil anjeun ti Afrika Kidul, kalebet clearance pulisi, pengiriman, bea cukai, UK treuk darat, uji coba pamatuhan sareng pendaptaran DVLA. Kami ngadamel sadaya prosés, ngahémat waktos anjeun, repot sareng biaya anu teu disangka-sangka.

Afrika Kidul

Pengiriman sareng impor kendaraan ti Afrika Kidul sering pisan épéktasi. Kami gaduh seueur impor artina anjeun tiasa nguntungkeun tina harga kontainer dibagi pikeun pengiriman. Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng diluyukeun sareng kabutuhan anjeun pikeun ngimpor kandaraan ti Afrika Kidul ka Inggris. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés ngimpor mobil anjeun ti Afrika Kidul dina halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Kami ngangkut kendaraan anjeun ti Cape Town sareng tiasa ngatur treuk darat ka palabuhan kalayan harga anu kalapa kalapa. Kami ngoperasikeun ti Cape Town kusabab hubungan anu séhat sareng agén pengiriman anu dipercaya sareng berpengalaman anu ngangkut kendaraan nganggo wadah dibagi, hartosna anjeun nguntungkeun tina tingkat pangirangan pikeun mindahkeun kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi biaya wadah sareng mobil sanés kami ngimpor atas nami klien kami anu sanés. Pangiriman kontainer mangrupikeun cara anu aman sareng aman pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris sareng sering paling hemat biaya.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kendaraan ti Afrika Kidul, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat istiadat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50

Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Upami anjeun ngalih ka Inggris, parantos cicing di Afrika Kidul salami 12 bulan atanapi langkung, sareng gaduh kendaraan salami 6 bulan atanapi langkung, anjeun tiasa ngimpor bébas pajak dina skéma ToR.

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Pikeun mobil anu sahandapeun sapuluh taun ti Afrika Kidul, sakali di tempat kami, kendaraan anjeun kedah nuturkeun standar UK. Kami ngalakukeun ieu bu ngalaksanakeun tés IVA kana mobil anjeun. URANG gaduh hiji-hijina jalur uji coba IVA anu dioperasikeun sacara pribadi di nagara éta, sacara parah ngirangan waktos ngantosan dibandingkeun sareng pusat pengujian pamaréntah anu kedah dianggo pesaing urang.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrikan ngagaduhan desain anu béda, janten punten kéngingkeun cutatan ti kami janten kami tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun mobil individu anjeun.

Kami ngatur sadayana prosés uji coba IVA atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologin pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu pondok. mungkin.

Afrika Kidul tiasa meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet ngarobah spéterometer janten MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami gaduh seueur pengetahuan ngeunaan naon anu diperyogikeun pikeun masing-masing modél sareng modél, janten punten kéngingkeun harga pikeun kami pikeun nyayogikeun perkiraan anu akurat pikeun anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun jalan di Inggris.

Aston Martin

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jinis, tapi masih meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu sami sareng uji IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu halimun tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

Ti mana anjeun ngimpor?

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.