ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor Mobil Ti UÉ ka Inggris

Kami spesialis dina pendaptaran di Inggris nganggo Sértipikat Kasaluyuan.

Anjeun tiasa mésér sertipikat anjeun ti kami sareng ogé ngadaptar - jasa one stop!

Ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris ti Éropa?

Most of the cars we register from Europe are driven to the UK by their owners and are already here, simply requiring the import registration processing with a Certificate of Conformity, the VCA and DVLA. We can handle the whole process of transporting your car from any EU member state to the UK if needed.

We mostly truck the cars by road on fully insured transporter vehicles, but also offer roll on roll off shipping services from more remote areas. During transit your vehicle is fully insured and in most circumstances will be delivered to our premises, however, a small number of our clients prefer to have the vehicle delivered to them and simply use our services to process any paperwork required by the DVLA to register the vehicle. This is dependant on many vehicle specific factors so don’t hesitate to get in touch if you are unsure.

Upami anjeun hoyong ngajalankeun kendaraan saatos sumping di Inggris sareng ngan saukur meryogikeun jasa kami pikeun urusan nguruskeun kertas. Mangga parios asuransi pikeun nyetir kendaraan anjeun di Inggris. Éta panginten henteu leres tapi ulah ragu pikeun ngahubungi upami anjeun peryogi asuransi - kami nganggo sababaraha asuransi anu tiasa ngasuransikeun kendaraan nganggo nomer VIN. 

Tim ahli anu épisién pisan ngajantenkeun perusahaan ieu tiasa disarankeun pisan. Aranjeunna nanganan sadayana langsung sareng ngajantenkeun anjeun pikaresepeun salami prosés. Gawe bareng tim aranjeunna kapuji sareng aranjeunna sadayana ogé jalma anu saé pisan! Henteu kaduhung sareng teu setrés! Hatur nuhun Impor Mobil Kuring pikeun bantosan anjeun! "
- Opel Zafira ti IE - Irlandia

Naha kandaraan anjeun Bawah 10 Taun?

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun kedah nyatujuan kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

PROSES IMPOR pikeun KENDARAAN DI JALAN 10 TAUN

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Mobil drive kénca ti Éropa bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal. Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél sareng kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.
Meunangkeun quote a
Komunikasi anu propésional pisan sareng saé, sadayana janten sesuai sareng janji jangka waktu dina paguneman munggaran. Padamelan anu saé pisan dijaga sapertos kieu.
-2016 Volkswagen Golf 1.6 TDi, LHD ti RO - Romania

PROSES IMPOR Pikeun KENDARAAN LEBIH 10 TAUN

Kandaraan ti jeroeun Uni Éropa anu umurna langkung ti sapuluh taun dikecualikeun ngetik jenis. Ieu henteu hartosna yén aranjeunna henteu meryogikeun modifikasi atanapi padamelan pikeun direngsekeun sateuacan didaptarkeun - tapi éta ngajantenkeun jalur pendaptaran langkung saderhana.

Naon aub dina ngimpor kendaraan anjeun?

Di Karajaan Inggris kendaraan kedah janten 'roadworthy' sareng aranjeunna bakal meryogikeun MOT pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna pas pikeun tujuan sareng aman.

Pangpangna kandaraan tiasa meryogikeun modifikasi minor pikeun nyaluyukeun pola sinar pikeun mastikeun lampu pikeun henteu ngabobodo pangguna jalan anu sanés. Lampu kabut tukangeun ogé diperyogikeun di Inggris, janten ieu peryogi pas upami kendaraanna henteu gaduh.

Nanging, sadaya modifikasi umumna gumantung kana kendaraan sorangan.

Meunangkeun quote a
Kami ngagaduhan jasa anu gancang sareng ramah ti impor mobil kuring sareng bakal nyarankeun kaahlianana pikeun ngatur sagala aspek bisnisna ......
-1997 Toyota Hilux, 2.4 Diesel, Green, Nyandak tina FR - France - Tilas mobil Inggris

Remen ditanyakeun

Sakumaha seueur pajak impor nalika ngimpor kendaraan ti Uni Éropa ka Inggris?

If you’re bringing a second-hand vehicle into the UK, you don’t have to pay VAT – as long as you paid VAT in another EU country when you bought it, but you must still complete a NOVA (notification of vehicle arrival) notification to HMRC within 14 days of the vehicle arrival.

Upami anjeun biasana cicing di nagara sanés di Uni Éropa sareng nyandak kendaraan sareng anjeun dina kunjungan samentawis ka Inggris, anjeun henteu kedah ngawartosan HMRC, salami anjeun cicing kirang ti 6 bulan dina jangka waktu 12 bulan. Upami anjeun dina kunjungan samentawis tapi mutuskeun pikeun ngadaptar mobil anjeun sacara permanén di Inggris anjeun gaduh 14 dinten kanggo ngabéjaan HMRC saatos kaputusan anjeun.

Dupi anjeun ngabantosan mindahkeun kendaraan kuring?

Paduli dimana waé wahana anjeun kami yakin yén kami tiasa nawiskeun médium aman sareng aman pikeun ngangkut kendaraan anjeun.

Whether we are shipping a vehicle or using inland trucking we have an extensive network of agents who can assist with the process of getting your car safely to the United Kingdom.

Naha milih kami pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Uni Éropa ka Inggris?

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Manajer Akun DVLA Akun kami khusus Impor, dina ngalirkeun tahap uji coba, pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang tibatan metodeu alternatip.

Ti saprak ngangkut kendaraan anjeun dugi ka uji coba sareng pendaptaran - kami jaga sadayana. Anu tinggal ukur nyocogkeun pelat nomer Inggris anyar anjeun sareng kami siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

A prosés streamline, merenah anu geus dirancang pikeun sababaraha taun, ngimpor mobil ti Éropa ka Inggris moal gampang. Pikeun ngajalankeun sarat anjeun sareng mendakan langkung seueur, ngahubungan kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

Naha urang ngan ngimpor mobil ti Uni Éropa?

Uni Éropa nyangkokkeun seueur impor kendaraan kana Karajaan Inggris, tapi aya seueur impor swasta ti panjuru dunya anu urang bantosan unggal bulan.

We help with transferring residents emigrating to the United Kingdom from Australia, and even personal individuals importing a classic vehicle from the United States of America.

Henteu aya tempat anu kami henteu tiasa ngimpor sareng ngadaptarkeun kendaraan, janten tong ragu-ragu upami kontak upami kendaraanna aya di luar UÉ.

Naon jinis kendaraan anu urang damel?

Tina kendaraan produksi hiji-kali dugi ka supercar jutaan pon kami parantos ngabantosan ngadaptarkeun seueur kendaraan anu sanés. Rute pikeun pendaptaran bénten pikeun unggal kendaraan tapi kami yakin yén kami tiasa ngabantosan.

Cara anu pangsaéna pikeun terang pasti nyaéta ngeusian formulir pamundut cutatan kami anu masihan kami sadayana rinci anu urang kedah terang pikeun masihan anjeun tanda petik anu akurat.

Dupi urang ngalayanan kendaraan anjeun? Atanapi urang nawiskeun tambahan opsional?

Béda sareng pesaing kami, kami langkung senang pikeun ngalaksanakeun rutin ngalayanan kendaraan pikeun kendaraan anu nyéépkeun waktosna di tempat urang. Kami ngaraos yén ngalayanan kendaraan anjeun mangrupikeun hal anu saé dilakukeun nalika kendaraan nganggo seueur waktos teu dianggurkeun.

Kami ogé nawiskeun detailing propésional pikeun ngomean deui tampilan mobil anjeun sareng pelacak dipeunteun Thatcham anu tiasa ngirangan asuransi anjeun saatos didaptarkeun.

Impor Mobil kuring sumanget ngeunaan nyetir sareng kami ngarep yén unggal pamundut anjeun tiasa tiasa minuhan.

Naha anjeun kedah nyandak kendaraan kana tempat kami?

Gumantung kana umur kendaraan urang bahkan henteu kedah nyandak éta ka tempat urang. Upami kendaraan langkung lami ti sapuluh taun dina kaseueuran kasus anjeun tiasa nampi modifikasi di garasi lokal anu diperyogikeun pikeun patuh.

Urang teras ngurus dokumen naon waé atas nama anjeun. Éta ngahémat waktos sareng hartosna kendaraan anjeun henteu kedah leres-leres kadieu.

Upami mobil anjeun cocog pikeun pendaptaran jauh maka kami bakal ngabéjaan saatos anjeun ngeusian formulir pikeun cutatan.

Naon aturan ngeunaan impor kendaraan anjeun samentawis?

Upami anjeun henteu ngarencanakeun cicing di Inggris salami waktos anu panjang, sareng kendaraanna parantos aya di Uni Éropa maka anjeun tiasa nganggo pelat asing anjeun tanpa ngadaptar atanapi mayar pajak kendaraan anjeun di Inggris.

Ieu ngan ukur diidinan upami anjeun ngan ukur nganjang ka Inggris sareng henteu ngarencanakeun cicing di dieu. Pikeun karésidénan permanén - pendaptaran kandaraan anjeun bakal diperyogikeun.

Kandaraan kedah didaptarkeun, pajak, sareng diasuransikeun di nagara asalna. Gagal pikeun ngalakukeunana tiasa nyiptakeun masalah upami aya kacilakaan.

Kandaraan anjeun ngan ukur tiasa cicing di Inggris salami 6 bulan. Sanaos upami kanggo kunjungan pondok sababaraha waktos dina 12 bulan éta ogé tiasa ditampi.

Upami anjeun mutuskeun ngajaga kendaraan anjeun di Inggris salami waktos langkung lami tibatan éta, punten tong ragu-ragu pikeun ngahubungi ngeunaan pendaptaran.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

Abdi hoyong nyetir mobil kuring nalika didaptarkeun?

Kanggo kaseueuran kendaraan anu henteu meryogikeun uji coba IVA kami henteu kedah nganggo kendaraan Uni Éropa anjeun dina waktos anu lami. Kami parantos perhatosan tren anu ngembang di palanggan anu parantos nyetir kendaraanna ka Inggris sareng ngan saukur peryogi ngarobih pikeun matuh. Upami anjeun masih nyetir dina piring pendaptaran foregin sareng asuransi anjeun nutupan anjeun, maka kami sering tiasa nyocogkeun mobil anjeun pikeun 'Pendaftaran dinten anu sami'.

Anjeun mawa mobil anjeun ka tempat kami di Castle Donington sareng kami tiasa ngalaksanakeun modifikasi pikeun ngajantenkeun kendaraan anjeun tiasa dianggo di Inggris nalika anjeun ngantosan. Teras dicandak pikeun tes MOT pikeun mastikeun kendaraanna pantes di jalan sareng upami teu aya masalah anjeun bakal dikaluarkeun sertipikat lulus MOT.

Sakali kami gaduh sertipikat MOT anjeun anjeun tiasa nyandak mobil, sareng piring pendaptaran asing anjeun. Kami bakal ngalebetkeun aplikasi pendaptaran atas nami anjeun sareng nalika nomer pendaptaran énggal anjeun nampi pelat asing tiasa ditukeurkeun pikeun pelat pendaptaran GB anu kami kirimkeun ka anjeun.

Mangrupikeun cara anu langkung saderhana pikeun ngadaptarkeun kendaraan EU upami anjeun kedah nganggo éta unggal dinten.

Upami anjeun rada jauh sareng henteu tiasa dugi ka tempat kami tapi kendaraan anjeun parantos aya di Inggris kami ogé tiasa ngabantosan pendaptaran kendaraan sareng padamelan tiasa dilakukeun di garasi anu lokal pikeun anjeun gumantung dina padamelan anu diperyogikeun.

Cara anu pangsaéna pikeun terang jalan ka pendaptaran nyaéta ku cutatan. Éta bakal ngagambarkeun naon anu diperyogikeun pikeun ngadaptar impor EU anjeun di Inggris.

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.