ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor anjeun ti Hong Kong ka Inggris?

Kami tiasa ngadamel sadaya prosés impor mobil anjeun ti Hong Kong, kalebet ékspor, pengiriman, bea cukai, treuk darat Inggris, uji coba pamatuhan sareng pendaptaran DVLA. Kami ngadamel sadaya prosés, ngahémat waktos anjeun, repot sareng biaya anu teu disangka-sangka.

Hong Kong mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngimpor mobil, utamina upami anjeun angkat deui ka Inggris. Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng ngaliput sagala aspek prosés impor. Kéngingkeun harga dinten ayeuna sareng hayu urang ngatur sadaya prosés pikeun anjeun.

Naon kandaraan anjeun?

Kandaraan

Modél wahana

Taun Kendaraan

Kendaraanna dimana?

Naha mobilna parantos aya di Inggris?

nuhunteu

Kendaraanna dimana?

Dimana Kendaraan Ayeuna Didaptarkeun?

Kota dimana kandaraan ayeuna ayana?

Naha anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan nalika cicing di luar Inggris langkung ti 12 bulan?

nuhunteu

rinci Anjeun

Nami Taros

Alamat email

Nomer telepon

Iraha anjeun ngarencanakeun ngalih ka Inggris?

Aya inpo deui?

Pencét di dieu pikeun nyayogikeun langkung seueur rinci ngeunaan impor anjeun

Inpormasi tambahan ngeunaan impor anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun ngadugikeun langkung akurat

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Kami ngimpor sajumlah ageung kendaraan ti Hong Kong ka Inggris atas nami klien kami, hartosna kami gaduh pangalaman sareng katerampilan anu hébat pikeun ngimpor kendaraan anjeun ogé. Kami nawiskeun koleksi gratis dina wates kota tapi tiasa nambihan cutatan pikeun ngumpulkeun kendaraan anjeun ti lapangan salajengna dina pamundut anjeun. Kami ngirimkeun kendaraan nganggo wadah dibagi, hartosna anjeun nguntungkeun tina tingkat pangirangan pikeun mindahkeun kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi biaya wadahna sareng mobil sanés anu kami impor atas nami klien. Pangiriman kontainer mangrupikeun cara anu aman sareng aman pikeun ngimpor kendaraan anjeun sareng mobil anjeun dina panangan anu aman sareng kami.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kendaraan ti Hong Kong, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat istiadat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Naha anjeun ngalih deui salaku warga anu mindahkeun ka Inggris? Upami anjeun parantos gaduh kandaraan langkung ti genep bulan sareng gaduh bukti karésidénan di Hong Kong manjang deui 12 bulan - maka impor anjeun dina kaseueuran kasus moal tunduh kana bea sareng pajak.

gb_nm

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan anu sahandapeun sapuluh taun ti Hong Kong, kendaraan anjeun kedah nyatujuan kana persetujuan jinis UK. Pikeun ngalakukeun ieu, wasiat anjeun kedah gaduh tés IVA. Kami hiji-hijina fasilitas uji coba anu dioperasikeun sacara pribadi di Inggris, hartosna anjeun henteu ngagaduhan waktos ngantosan anu lami pakait sareng pusat uji pamaréntahan anu dianggo ku importir kendaraan Inggris anu sanés.

Unggal mobil béda sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten kéngingkeun cutatan ti kami pikeun impor kendaraan khusus anjeun.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil Hong Kong tiasa meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet ngarobah spéterometer pikeun mintonkeun MPH sareng posisi lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Tim panaliti kami gaduh seueur perkawis kandaraan, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun sacara akurat ngira-ngira naon anu diperyogikeun pikeun impor anjeun ti Hong Kong ka Inggris.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jinis, tapi masih meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu sami diperyogikeun pikeun tés IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu halimun tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

JENIS KENDARAAN

Anu urang dianggo

Sakumaha biayana pikeun ngimpor mobil ti Hong Kong?

Di Impor Mobil Kuring kami nawiskeun jasa impor lengkep, tapi, unggal cutatan dipasihkeun pikeun kendaraan sareng sarat anjeun. Tong ragu-ragu ngahubungi pikeun harga anu teu aya kawajiban pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Hong Kong ka Inggris.

Langkung seueur inpormasi anu kami terang ngeunaan kendaraan bakal gampang masihan anjeun harga anu pasti pikeun ngimpor kendaraan anjeun.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.