ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor kendaraan anjeun ti Jérman ka Inggris

Impor Mobil Kuring nawiskeun jasa pendaptaran panto ka panto pikeun ngadaptar kandaraan ti Jérman

Tanda kutip impor kendaraan Jerman kami sacara lengkep inklusif sareng dumasarkeun kana kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés impor kendaraan anjeun dina halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

PINTU KA PENDAFTARAN panto

Upami anjeun milari impor kendaraan anjeun ka Karajaan Karajaan Inggris ulah ragu-ragu ngeusian formulir petik. Punten nyayogikeun saloba detil ngeunaan kendaraan Jerman anjeun sabisa-bisa sareng kami bakal kontak dina 24 jam. Meunangkeun quote a

Kéngingkeun kendaraan anjeun ti Jérman kana Karajaan Inggris

Ngangkut kendaraan anjeun ti Jérman ka Karajaan Inggris mangrupikeun léngkah munggaran dina prosés impor kendaraan anjeun

Kaseueuran mobil anu kami daptarkeun ti Jérman parantos aya di Inggris. Nanging, upami anjeun meryogikeun transportasi tong ragu-ragu nyebatkeun dina pamundut anjeun yén anjeun peryogi kami pikeun ngumpulkeun kendaraan. Sadaya kendaraan parantos diasuransikeun salami nalika diangkut ka Inggris sareng kami ngurus sadaya dokumen lebet bea cukai sareng ngatur sadayana angkutan janten prosés saderhana pikeun ngimpor kendaraan anjeun.

  • kumpulan
    Kami kumpulkeun kendaraan anjeun di Jérman boh nganggo angkutan tertutup atanapi angkutan transporter. Éta tiasa sababaraha dinten sateuacan kendaraan anjeun sumping di Inggris.
    Désémber 31, 2019
  • Béa cukai
    Kami bakal nyandak kendaraan anjeun aman ka Karajaan Inggris tanpa kendat sareng ngalengkepan NOVA atas nami anjeun.
    Désémber 31, 2019
  • kasumpingan
    Upami kendaraan anjeun sumping ka tempat kami di Castle Donnington kami bakal aman ngabongkar sareng nyimpen kendaraan anjeun siap dijadwalkeun kanggo modifikasi. Dina sababaraha kasus wahana tiasa langsung ka anjeun.
    Désémber 31, 2019
Punten perhatoskeun nalika anjeun tiasa ngintun kendaraan anjeun, angkutan barang mangrupikeun salah sahiji padika anu paling gancang pikeun nyandak kendaraan anjeun ka Inggris ti Jerman. Tong ragu pikeun ngahubungi perkawis transportasi kendaraan anjeun ti Jérman upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan transportasi kendaraan Jerman anjeun ka Inggris.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Jérman?

Sadaya kendaraan anu lebet kana Karajaan Inggris anu didaptarkeun kedah mayar pajak na sateuacanna. Kami nawiskeun bantosan pikeun sadaya prosés pikeun ngaleungitkeun setrés tina impor kendaraan anjeun.

Kadatangan kandaraan

HMRC meryogikeun anjeun ngarengsekeun NOVA pikeun kendaraan saatos sumping di Inggris dina waktos 14 dinten kanggo ngabuktikeun yén henteu aya pajak anu kedah dibayar.

Nova kaluman

Kami bakal nyiapkeun kaluman atas nami anjeun hartosna moal aya masalah ngadaptar kendaraan anjeun engké.

Sakumaha seueur pajak anjeun kedah mayar?

Nalika ngimpor mobil ti Jérman ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sacara lengkep bebas nyayogikeun kendaraanna yuswa langkung 6 bulan sareng parantos ngaliput langkung 6000km ti anu énggal.

Nalika ngimpor kandaraan anu énggal atanapi ampir énggal, PPN kedah dibayar di Inggris janten punten tong ragu-ragu ngajalankeun pertanyaan anu ngalangkungan kami ngeunaan ngarencanakeun ngarencanakeun pajak impor anjeun sateuacan mésér.

Pikeun aranjeunna anu merhatoskeun Brexit sareng implikasi pajak. Ayeuna kendaraan anu diimpor ka Inggris masih katutup ku 'Gerakan Barang Barang' EU dina jangka waktu transisi dugi ka 31 Désémber 2020.

 

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Impor Mobil abdi tiasa ngabantosan dina sadaya prosés ngarobih kendaraan Jerman anjeun pikeun patuh pikeun dianggo di jero Karajaan Inggris. Gumantung kana umur kendaraan anjeun rute ka pendaptaran rada béda, anjeun tiasa mendakan langkung seueur perkawis naon waé anu aya di handap:

Naha kendaraan dina umur sapuluh taun?

Pikeun kendaraan anu umurna sahandapeun sapuluh taun, saatos sumping di Inggris, kendaraan anjeun kedah tunduk kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti Jérman bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana corak lampu lampu pikeun ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél sareng kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.

Naha kendaraanna langkung ti sapuluh taun?

Pikeun kendaraan anu langkung ti sapuluh taun ti Jérman, kaseueuran mobil sareng mobil klasik dikecualikeun jinisna, tapi tetep meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu tangtu sateuacan didaptarkeun. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang. Kadang-kadang kandaraan ti Jérman ogé bakal peryogi modifikasi kana speedomoter upami éta henteu ngadaptar dina mil per jam.

Upami kendaraan anjeun parantos aya di Inggris sareng anjeun nyanghareupan masalah sareng prosés pendaptaran kami langkung senang ngabantosan jarak jauh ngadaptar kendaraan Jérman anjeun. Kanggo sabagéan ageung kandaraan langkung ti sapuluh taun padamelan tiasa dilakukeun ku garasi lokal anjeun pikeun ngarobih kendaraan. Kami teras ngurus sadaya dokumen ti jarak jauh sareng masangkeun pelat nomer anjeun ka anjeun. Punten perhatoskeun upami anjeun dina jarak nyetir kami langkung senang pikeun ngajadwalkeun janji sadinten pikeun ngalakukeun modifikasi di tempat kami di Castle Donington.

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Akun Manajer Akun DVLA khusus kami, dina ngalirkeun tahapan uji coba, pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang mastikeun yén pendaptaran kandaraan Perancis langkung gancang tibatan metodeu alternatip.

Urang teras tiasa nyocogkeun pelat nomer UK anyar anjeun sareng siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

A prosés streamline, merenah anu geus dirancang pikeun sababaraha taun, ngimpor mobil ti Jérman ka Inggris moal gampang. Pikeun ngajalankeun sarat anjeun sareng terang langkung seueur ngeunaan tawaran kami, ngahubungan kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep pikeun kendaraan Jerman

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Ngimpor mobil ti Jérman ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.