ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha ngimpor kendaraan ti Singapura ka Inggris?

Kami ahli dina ngimpor mobil ti Singapura, kalebet ékspor, pengiriman, bea cukai, treuk daratan Inggris, uji coba pamatuhan sareng pendaptaran DVLA. Kami ngadamel sadaya prosés, ngahémat waktos anjeun, repot sareng biaya anu teu disangka-sangka.

Kutipan kami pikeun ngimpor mobil ti Singapura sapinuhna kalebet sareng kalebet sadaya unsur anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun mobil di dieu sareng didaptarkeun di Inggris siap pikeun jalan. Punten eusian detil anjeun pikeun nampi cutatan anjeun anu disaluyukeun ayeuna.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Kami parantos milih sacara ati-ati spesialis pangiriman mobil anu beroperasi di luar Singapura pikeun ngatur mobil klien kami. Kami nawiskeun koleksi gratis dina wates kota. Daptar pendaptaran LTA tina kendaraan ayeuna mangrupikeun prosés online sareng kami tiasa nyayogikeun pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeun ieu pikeun mastikeun anjeun nampi biaya registrasi Singapura anu relevan salaku rabat. Kami ngangkut kendaraan ti Singpore nganggo wadah dibagi, hartosna anjeun kéngingkeun harga anu langkung mirah pikeun mindahkeun kendaraan anjeun ka Inggris kusabab ngabagi ruang kontainer sareng mobil sanés anu kami impor atas nami klien kami.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kandaraan ti Singapura, aya opat cara anu béda pikeun mersihan adat istiadat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul

Naha anjeun ngalih deui salaku warga anu mindahkeun ka Inggris? Upami anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti genep bulan sareng gaduh bukti karésidénan di Singapura manjang deui 12 bulan - maka impor anjeun dina kaseueuran kasus moal tunduh kana bea impor sareng pajak.

gb_nm

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan anu umurna sahandapeun sapuluh taun, ti Singapura, kendaraan anjeun kedah nuturkeun standar Inggris. Hal ieu dilakukeun ku IVA nguji kendaraan anjeun nganggo jalur uji coba IVA urang nyalira. Ieu mangrupikeun hiji-hijina jalur uji coba IVA anu dioperasikeun swasta di nagara ieu sareng sacara drastis ngirangan waktos ngantosan kendaraan anjeun didaptarkeun dibandingkeun nganggo jasa impor kandaraan pesaing.

Unggal mobil bénten-bénten janten punten kéngingkeun cutatan sahingga urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Mobil anu diimpor ti Singapura ka Inggris panginten meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet speedo pikeun méréskeun bacaan MPH sareng posisi lampu kabut pengkerna upami henteu leres dina lampu-lampuna.

Kami parantos ngawangun hiji elmu anu luas pikeun sagala rupa modél sareng pangalaman, janten sacara akurat tiasa ngadugikeun anjeun naon anu kedah dilakukeun pikeun mobil anjeun.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jenis, tapi tetep meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu sami sareng anu pikeun uji IVA sateuacan pendaptaran.

Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang. Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

JENIS KENDARAAN

Anu urang dianggo

Sakumaha biayana pikeun ngimpor mobil ti Singapura?

Di Impor Mobil Kuring kami nawiskeun jasa impor lengkep, tapi, unggal cutatan dipasihkeun pikeun kendaraan sareng sarat anjeun. Tong ragu-ragu ngahubungi pikeun harga anu teu aya kawajiban pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Singapura ka Inggris.

Langkung seueur inpormasi anu kami terang ngeunaan kendaraan bakal gampang masihan anjeun harga anu pasti pikeun ngimpor kendaraan anjeun.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.