ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor kendaraan anjeun ti Swiss ka Inggris

Naha anjeun badé nyandak kendaraan anjeun ka Inggris?

Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng didasarkeun kana kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés impor kendaraan anjeun dina ieu ngalangkungan halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

Most of the cars we register from Switzerland are driven to the UK by their owners and are already here, simply requiring the import registration processing with the DVLA. We can however handle the whole process of getting your car from any EU member state to the UK.

Kami seuseueurna mobil treuk ku jalan kana kendaraan transporter anu diasuransikeun sadayana, tapi tiasa ogé takeover upami mobilna tos aya di Inggris atanapi nuju ngarencanakeun ngajalankeun kendaraanna ka Inggris.

Pitunjuk Pajak pikeun Impor

Nalika ngimpor mobil ti Swiss ka Inggris, mobil umur di handapeun 30 taun tunduk kana PPN 20%, kecuali upami anjeun warga mindahkeun anu cicing di Swiss langkung ti 12 bulan sareng gaduh mobil langkung ti 6 bulan.

Mobil anu umurna langkung ti 30 taun tunduk kana tingkat bersejarah 5% PPN, kecuali upami anjeun warga mindahkeun anu cicing di Swiss langkung ti 12 bulan sareng gaduh mobil langkung ti 6 bulan.

 

Persetujuan Tipe Pra-pendaptaran sareng Modifikasi

Kandaraan Bawah 10 Taun

Sesampainya di Inggris, kendaraan anjeun kedah nyatujuan kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti Swiss bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél sareng kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.

Kandaraan Liwat 10 Taun & Mobil Palasik

Langkung ti 10 taun mobil sareng klasik mangrupikeun jinis persetujuan dibebaskeun, tapi masih meryogikeun tés MOT sareng modifikasi anu tangtu sateuacan didaptarkeun. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang.

Pelat Nomer UK & Pendaptaran DVLA

Nalika kami suksés ngalobi pikeun palanggan kami ngagaduhan aksés ka Manajer Akun DVLA Akun kami khusus Impor, dina ngalirkeun tahap uji coba, pendaptaran tiasa disatujuan langkung gancang tibatan metodeu alternatip.

Urang teras tiasa nyocogkeun pelat nomer UK anyar anjeun sareng siapkeun kendaraan pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

A prosés streamline, merenah anu geus dirancang pikeun sababaraha taun, ngimpor mobil ti Swiss ka Inggris moal gampang. Pikeun ngajalankeun sarat anjeun sareng mendakan langkung seueur, ngahubungan kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.