ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor kendaraan tina UAE ka Inggris?

Kami nanganan sadaya prosés ngimpor mobil anjeun ti UAE, kalebet pengiriman barang, uji coba sareng ngadaptar kendaraan. Urang tiasa ngatur umur atanapi jinis kendaraan naon waé. Kami ahli dina prosés sareng nawiskeun toko hiji tempat pikeun ngimpor mobil anjeun.

Kutipan kami ti UAE kalebet sadayana biaya anu aya dina impor mobil anjeun. Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng didasarkeun sadayana kana sarat anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés impor kendaraan anjeun dina halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris

Kami ngirimkeun kendaraan anjeun ti Jebel Ali sareng agén kami ngabantosan prosés deregistrasi RTA. Kami ogé tiasa ngatur treuk darat ka palabuhan kalayan harga anu kalapa kalapa. Ti UAE kami ngangkut kendaraan nganggo wadah dibagi, hartosna anjeun nguntungkeun tina tingkat pangirangan pikeun mindahkeun kendaraan anjeun ka Inggris ku ngabagi wadah sareng mobil klien kami anu sanés. Kéngingkeun harga dinten ayeuna sareng tingali biaya ngimpor mobil anjeun ti UAE ka Inggris.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun?

Nalika ngimpor kendaraan ti UAE, aya opat cara anu béda pikeun mupus adat di Inggris, gumantung kana asal kendaraan, umur sareng kaayaan anjeun:

  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di luar UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas 10%
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu didamel di UE, anjeun bakal mayar PPN 20% sareng tugas £ 50
  • Upami anjeun ngimpor kandaraan anu umurna langkung ti 30 taun sareng henteu dirobah sacara éksténsif, anjeun bakal mayar PPN 5% hungkul
  • Upami anjeun ngalih ka Inggris, parantos cicing di UAE salami 12 bulan atanapi langkung, sareng gaduh kendaraan salami 6 bulan atanapi langkung, anjeun tiasa ngimpor gratis pajak.

Modifikasi kendaraan sareng jinis persetujuan

Pikeun kendaraan ti UAE anu sahandapeun 10 taun, wahana anjeun kedah akur kana persetujuan jinis UK. Kami ngalakukeun ieu nganggo tés IVA, anu wajib pikeun didaptarkeun. Kabeneran pikeun palanggan kami, kami gaduh hiji-hijina jalur uji coba IVA anu dioperasikeun sacara pribadi di nagara éta, hartosna waktos péngkolan pikeun ngadaptar mobil anjeun sacara signifikan dikirangan tibatan dimana waé.

Unggal mobil béda sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten kéngingkeun cutatan ti kami pikeun ngartos naon anu diperyogikeun pikeun mobil anjeun.

Kami ngatur sakabeh proses atas nama anjeun salami modifikasi sareng uji coba, naha éta aya hubunganana sareng tim homologis pabrikan kendaraan anjeun atanapi sacara fisik uji kendaraan anjeun. Anjeun tiasa diyakinkeun dina élmu yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti UAE bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo nampilkeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukang upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngungkulan ampir unggal modél mobil tina UAE janten mangga dihubungi pikeun ngabahas impor kendaraan anjeun.

Kandaraan yuswa langkung sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil lami dikecualikeun ngetik jenis, tapi masih meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu sami pikeun anu pikeun IVA sateuacan pendaptaran. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang.

Upami kendaraan anjeun parantos langkung ti 40 taun, henteu peryogi tes MOT sareng tiasa dikirim langsung ka alamat Inggris anjeun sateuacan didaptarkeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.