ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Naha anjeun badé ngimpor mobil ti Amérika Serikat ka Inggris?

Kami nanganan sadaya prosés ngimpor mobil ti Amérika Serikat, kalebet treuk darat, ékspor, pengiriman, bea cukai, UK treuk darat, konvérsi pencahayaan, tés pamatuhan sareng pendaptaran DVLA. Kami ngadamel sadaya prosés, ngahémat waktos anjeun, repot sareng biaya anu teu disangka-sangka.

Inland USA Transportasi mobil

Agén AS kami, anu kami parantos ngajalin kerjasama anu kuat pisan, bakal ngatur koleksi mobil anjeun tina alamat anjeun atanapi alamat jalma anu anjeun mésér éta dina sababaraha dinten saatos pesen.

Kami nawiskeun jasa angkutan tertutup atanapi kabuka pikeun minuhan sadaya syarat sareng anggaran. Urang teras bakal ngangkut mobil kana palabuan anu caket naha éta nyaéta Oakland, Houston, Savannah atanapi New York.

mobil Loading & Pangiriman

Saatos mobil anjeun sumping di depot kami, urang teras badé dimuat kana wadahna pangirimanna kalayan ati-ati pisan. Agén kami di daratan di Amérika Serikat parantos dipilih kusabab pangalaman sareng perhatian aranjeunna kana detil nalika kaayaan mobil.

Upami anjeun kersa jaminan deui, kami nawiskeun asuransi laut anu nutupan mobil anjeun dugi ka nilai ngagantian lengkepna.

Nalika ngimpor mobil ti Amérika ka Inggris, anjeun tiasa ngalakukeun éta sadayana bebas pajak upami anjeun parantos gaduh mobil sahenteuna genep bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan.

Upami kriteria ieu henteu diterapkeun maka mobil anu diwangun di Uni Éropa tunduk kana tugas £ 50 sareng PPN 20%, dumasarkeun kana jumlah anu anjeun mayar kanggo mobilna, kalayan anu diwangun di luar UE anu sumping 10% tugas sareng 20% PPN

Kaseueuran mobil anu umurna langkung ti 30 taun bakal cocog pikeun PPN impor 5% sareng henteu aya tugas nalika diimpor, asalkeun éta mobil teu acan dirobih sacara signifikan tina panggunaan aslina sareng henteu dimaksad janten supir harian anjeun.

Nguji sareng Modifikasi

Sesampainya di Inggris, mobil anjeun bakal tunduk kana sababaraha tés sareng modifikasi pikeun mastikeun éta ngahontal standar jalan raya UK.

Modifikasi utamina kalebet panyesuaian kana sinyal, halimun sareng lampu marake dina mobil. Mobil buatan AS condong ngagaduhan indikator warna anu benten, anu sering dilebetkeun kana lampu bohlam. Éta ogé ngagaduhan lampu samping anu béda sareng mobilna sacara rutin henteu ngagaduhan indikator sisi atanapi lampu halimun.

Kami bakal ngarobih mobil anjeun kana standar Inggris nganggo téknologi lampu LED di bumi anu paling anyar, ngamungkinkeun urang ngalengkepan sadaya parobihan ku épék éstétika anu minor pisan ku teknisi anu cocog pisan.

mobil anu diimpor ti Amérika Serikat anu sahandapeun umur sapuluh taun teras kedah ngalaman tes IVA sateuacan DVLA bakal nyatujuan pendaptaran anjeun. Salaku hiji-hijina perusahaan di Inggris anu nganggo jalur uji coba IVA swasta pikeun mobil panumpang anu disahkeun ku DVSA. Waktu anu dibutuhkeun pikeun ngalengkepan fitur impor ieu langkung gancang tibatan mobil anjeun henteu kedah ngantunkeun situs kami sareng kami henteu tunduk kana waktos ngantosan pamaréntah.

Tés IVA henteu diperyogikeun pikeun mobil anu umurna langkung ti sapuluh taun, tapi éta bakal kedah ngalirkeun MOT janten kedah dipercaya dina jalan tina lampu sinyal, ban ban, gantung sareng rem, anu tangtosna urang bakal parios, supados tiasa pas pikeun disetir di jalan Inggris.

Kami parantos suksés ngalobi pikeun palanggan pikeun ngagaduhan aksés ka Manajer Akun DVLA Khusus Impor Mobil kuring, hartosna saatos anjeun lulus nguji pendaptaran anjeun tiasa disatujuan langkung gancang tibatan tempat séjén.

Kami teras nyocogkeun pelat nomer Inggris anyar anjeun sareng siapkeun mobil pikeun koleksi atanapi pangiriman ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

Sakumaha biayana pikeun ngimpor mobil ti Amérika Serikat ka Inggris?

Kagoda pikeun ngimpor mobil anjeun tapi hoyong ideu sabaraha biayana?

Upami anjeun henteu yakin sabaraha biaya pikeun ngimpor mobil anjeun ti Amérika Serikat ka Inggris maka kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun mobil anjeun anu ngaliput sadayana ti koléksi dugi ka pendaptaran di Inggris.

Nanging, upami anjeun ngan ukur milarian ideu anu kasar tina biaya naon waé maka umur mobil ngagaduhan bagian anu ageung dina biaya impor. Pajak impor mangrupikeun itungan munggaran anu anjeun kedah lakukeun anu bakal ngabantosan anjeun perkawis biaya mobil sacara umum dina datangna di Inggris.

Sacara umum, biaya pikeun ngarobih mobil sering langkung ageung tina mobil anu langkung anyar khususna anu ragrag dina umur sapuluh taun. Sanaos, henteu unggal mobil ti Amérika Serikat sami.

Kami parantos ngimpor sadayana ti mustang Ford klasik dugi ka puncak anu anyar dina truk pikap anu dirobah sacara éksténsif sareng unggal mobil peryogi rencana unik pikeun mastikeun patuh di Karajaan Inggris.

Upami anjeun hoyong kutipan anu akurat sareng detil anu ngajelaskeun prosés ngimpor mobil anjeun ti Amérika Serikat tong ragu-ragu ngahubungi.

Remen ditanyakeun

Gaduh patarosan ngeunaan ngimpor mobil ti Amérika ka Inggris?

Naha anjeun tiasa ngabantosan impor mobil klasik atanapi kendaraan ti Amérika anu parantos aya di Inggris?

Leres pisan. Kami damel sareng sajumlah mobil klasik sareng kanggo seuseueurna kendaraan anu parantos aya di Inggris, urang tiasa ngabantosan.

Gumantung kana kendaraan anjeun, kami bakal ngarobih cutatan kami saluyu sareng naon rute ka pendaptaran.

 

Naha anjeun nawiskeun naséhat ngeunaan aplikasi Transfer of Residence?

Upami anjeun ngalih ti Amérika ka Inggris maka anjeun panginten ngagunakeun skéma ToR pikeun nyandak harta banda anjeun ka Inggris. Nalika kami henteu tiasa ngalengkepan formulir ToR1 anjeun, kami tiasa nyayogikeun bantosan ku naon waé pamundut anjeun.

Kami ngabantosan sajumlah pelanggan unggal taun ngalih ti Amérika Serikat ka Inggris.

Punten perhatoskeun upami anjeun badé nganggo kendaraan anjeun salaku cara pikeun ngangkut barang-barang anjeun, kami langkung senang pikeun anjeun ngalaksanakeunana. Kami ngartos yén anjeun hoyong ngamanpaatkeun rohangan nalika mayar pangiriman sareng anjeun tiasa ngahémat seueur artos ku ngalakukeun éta.

 

Naha anjeun nawiskeun jasa mésér pikeun kendaraan Amérika?

Upami aya mobil anu dipikaresep pikeun anjeun anu anjeun henteu acan ngagaleuh - tong ragu-ragu pikeun ngahubungi.

Ku mangtaun-taun pangalaman mésér mobil di luar negeri, urang tiasa nawiskeun bimbingan teu bias ngeunaan prosés sareng nyandak impor mobil saatos anjeun ngagaleuh.

Urang ogé tiasa ngabantosan dina sababaraha kasus nganggo mobil sumber anu panginten sesah dipilarian atanapi diala. Punten perhatoskeun ieu sanés layanan anu kami nawiskeun pikeun sadaya mobil sareng ditujukeun pikeun pembeli serius waé.

 

Naha anjeun tiasa ngabantosan mayar kendaraan di Amérika?

Upami anjeun henteu acan leres-leres mésér mobil anjeun badé ngimpor - dimana anjeun ngamimitian.

Candak waktos naha mobil henteu leres-leres asli. Pantes damel sareng dealer anu ngahususkeun sareng gaduh reputasi anu saé dina perdagangan motor. Nanging, upami anjeun parantos aya di Amérika sareng ngagaleuh nilai nominal, maka anjeun tiasa langkung liberal sareng saha mobilna ngagaleuh. Tapi upami anjeun ngagaleuh mobil ti luar negeri? Anggo dealer mobil anu dipercaya.

Tingali kana mobil sareng tong sieun ku ditaliti rincina sadayana. Entong ngarasa kateken pikeun mésér éta nalika aya - sabab bisa aya sajarah karuksakan mobil anu tiasa néwak anjeun kaluar. Sakali anjeun bahagia sareng mobil Amérika - tiasa janten rumit pikeun kéngingkeun harga anu pangsaéna kusabab turun naek dina Nilai tukeur. Pikeun pameseran sadidinten, éta tiasa ngahasilkeun bédana pisan pikeun inohong anu umum tapi ngeunaan pameseran modal anu ageung? Éta tiasa janten bédana anu ageung. Aya seueur perusahaan anu bertindak salaku calo anu bakal sering nyayogikeun nilai tukar pasar anu wajar sareng saluhureun tibatan, bank jalan tinggi anjeun.

Tong ragu-ragu ngahubungi pikeun ngabahas paméséran mobil.

Kami parantos damel sareng ratusan mobil Amérika

Mulai ti klasik anu teu aya rezeki dugi ka karya modéren

DSC_0081.NEF
Ngimpor Mustang anjeun ka Inggris
13117769_123409471399080_603596577_n
16908002_1691779787789852_4065887329707884544_n
gt350
IMG_20190218_142037

Pelanggan kami parantos percanten ka kami nganggo mobil otot modéren anu anyar pikeun salah sahiji mobil jenis sapertos Ford Raptor. Tapi kami henteu ngan ukur nguruskeun mobil modéren, sareng kami ogé ngalakukeun sababaraha impor mobil klasik unggal bulan ti nasabah anu hoyong ngamanfaatkeun istirahat pajak hebat anu disayogikeun pikeun mobil anu langkung lami disarengan aturan pembebasan MOT pang anyarna anu ngajantenkeun klasik Amérika saderhana.

Janten naha lami atanapi énggal, tong ragu-ragu pikeun ngahubungi.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.