ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Ngimpor mobil ti Itali ka Inggris

Prosés ngimpor mobil kuring ti Italia ka Inggris lancar pisan, hatur nuhun ka staf di MyCarImport anu seueur ngabantosan sareng éfisién. Parantos ngalangkungan prosés impor mobil sateuacanna di Éropa anu setrés pisan, nyéépkeun waktos teu nyarios mahal, ieu sapertos impian! Hatur nuhun pisan ka sadayana anu kalebet.
- Audi A4 Avant 2.0 Diesel anu sateuacanna didaptarkeun di Italia

Tanda kutip kami sapinuhna kalebet sareng didasarkeun kana kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan prosés impor kendaraan anjeun dina ieu ngalangkungan halaman ieu, tapi ulah ragu pikeun ngahubungi sareng nyarios sareng anggota staf.

Nyandak kendaraan anjeun ka Inggris ti Itali

Kami ahli dina logistik sareng tiasa ngabantosan nyandak kendaraan anjeun ka Inggris ti Itali kalayan aman.

Upami kendaraan anjeun parantos aya di Karajaan Inggris, anjeun tiasa nyandak kana tempat kami pikeun padamelan anu diperyogikeun réngsé atanapi urang tiasa ngadaptarkeun kendaraan anjeun ti jauh upami padamelan anu parantos parantos réngsé. Nanging, upami anjeun peryogi transportasi kendaraan anjeun ka Inggris aya seueur metode transportasi anu tiasa dianggo.

Gumantung kana sarat anjeun, kendaraan tiasa diangkut ka darat ka palabuhan, atanapi diangkut sacara sadayana dina transporter kendaraan. Solusi logistik wahana kami disayogikeun ka kendaraan anjeun, janten kontak supados urang tiasa langkung ngartos kabutuhan anjeun.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar pikeun ngimpor kendaraan anjeun ti Italia?

Nalika ngimpor mobil ti Itali ka Inggris dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana tanpa leres-leres mayar pajeg. Dipasihkeun kendaraanna duanana langkung ti 6 bulan sareng parantos nutupan langkung 6000km ti anu énggal. Dina panon ti HMRC naon waé anu kirang dianggap salaku wahana anyar, janten anjeun kedah mayar PPN - nanging, hal ieu dina kaseueuran kasus tiasa diklaim deui di nagara asalna.

Nalika ngimpor kandaraan anu énggal atanapi ampir énggal, PPN kedah dibayar di Inggris janten punten tong ragu-ragu ngajalankeun pertanyaan anu ngalangkungan kami ngeunaan ngarencanakeun ngarencanakeun pajak impor anjeun sateuacan mésér.

Modifikasi kandaraan Italia sareng persetujuan jinis

Pikeun kendaraan anu sahandapeun sapuluh taun ti Italia, aranjeunna kedah nurut kana persetujuan jinis UK. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku prosés anu disebut silih pangakuan atanapi ngalangkungan uji coba IVA.

Unggal mobil bénten sareng unggal pabrik ngagaduhan standar dukungan anu béda pikeun ngabantosan klienna ngalangkungan prosés impor, janten punten naroskeun supados urang tiasa ngabahas laju optimum sareng pilihan biaya pikeun kaayaan masing-masing.

Kami ngatur sadayana prosés atas nami anjeun, naha éta aya hubunganana sareng tim homologisi pabrik kendaraan anjeun atanapi Dinas Perhubungan, sahingga anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén anjeun bakal didaptarkeun sacara sah sareng DVLA dina waktos anu sesingkatna.

Mobil drive kénca ti Italia bakal meryogikeun sababaraha modifikasi, kalebet kana pola lampu kanggo ngahindaran sorotan pikeun patalimarga anu bakal datang, speedo pikeun mikeun mil per jam bacaan sareng lampu kabut tukangna upami éta henteu acan matuh sacara universal.

Kami parantos ngawangun katalog anu jembar tina modél sareng kendaraan anu kami impor sahingga tiasa masihan anjeun perkiraan biaya gancang tina naon anu diperyogikeun mobil individu anjeun.

Ngimpor kendaraan Italia umur langkung ti sapuluh taun

Langkung ti 10 taun mobil sareng klasik mangrupikeun jinis persetujuan dibebaskeun, tapi masih meryogikeun tes MOT sareng modifikasi anu tangtu sateuacan didaptarkeun. Modifikasi gumantung kana umur tapi umumna kana lampu lampu sareng lampu kabut tukang. Kandaraan anu umurna langkung 40 taun teu dibebaskeun ku MOT janten urang tiasa ngadaptarkeun ieu jarak jauh kanggo anjeun.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor kendaraan Italia lengkep

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • VW
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.