Dimana anjeun ngimpor kendaraan?

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar upami mobil anjeun aya di UÉ?

If you’re bringing a second-hand vehicle into the UK, you don’t have to pay VAT – as long as you paid VAT in another EU country when you bought it, but you must still complete a NOVA (notification of vehicle arrival) notification to HMRC within 14 days of the vehicle arrival.

Upami anjeun biasana cicing di nagara sanés di Uni Éropa sareng nyandak kendaraan sareng anjeun dina kunjungan samentawis ka Inggris, anjeun henteu kedah ngawartosan HMRC, salami anjeun cicing kirang ti 6 bulan dina jangka waktu 12 bulan.

Upami anjeun dina kunjungan anu saheulaanan tapi mutuskeun pikeun ngadaptar mobil anjeun sacara permanén di Inggris anjeun gaduh 14 dinten kanggo ngabéjaan HMRC saatos kaputusan anjeun.

Sakumaha seueur pajeg anu anjeun kedah mayar upami kendaraan anjeun ti luar Uni Éropa?

Pindah ka Inggris dina skéma ToR

Upami anjeun ngalih ka Inggris sareng badé nyandak kendaraan anjeun maka anjeun henteu kedah mayar bea impor atanapi PPN. Ieu nyayogikeun anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan. Kami peryogi invoice pameseran atanapi dokumén pendaptaran pikeun ngabuktikeun panjang kapamilikan kendaraan sareng tagihan utiliti umur 12 bulan, pernyataan bank atanapi perjanjian jual beuli / ngajakan pikeun ngabuktikeun waktos anjeun cicing di nagara éta.

Kandaraan sahandapeun 30 taun

Didamel di luar UE: Upami anjeun ngimpor kandaraan ti luar Uni Éropa (EU) anu ogé diwangun di luar UÉ anjeun bakal diperyogikeun mayar bea impor 10% sareng PPN 20% pikeun ngaleupaskeun tina bea cukai di Inggris. Ieu diitung tina jumlah anu anjeun parantos ngagaleuh kendaraan di nagara anu anjeun imporkeun.

Didamel di jeroeun Uni Éropa: Upami anjeun ngimpor kandaraan ti luar Uni Éropa anu asalna diwangun di UÉ contona Porsche 911 diwangun di Stuttgart, Jérman. Anjeun kedah mayar tingkat rata-rata dikurangan tina tugas anu £ 50 teras 20% PPN kanggo ngaleupaskeun tina bea cukai di Inggris.

Mobil klasik umurna langkung ti 30 taun

Dina 2010 aya kasus tengara anu dimenangkeun ngalawan HMRC anu parantos ngarobih aturan ngeunaan cara urang ngimpor kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun. Umumna kendaraan anu aya dina kaayaan aslina, henteu aya parobihan kana chassis, setir atanapi sistem marake sareng mesinna, sahenteuna umur 30 taun, sareng modél atanapi jinis anu henteu aya deui dina produksi bakal dilebetkeun dina tingkat bersejarah nol tugas sareng PPN 5%.

Upami kendaraan didamel sateuacan taun 1950 maka éta otomatis dilebetkeun dina tingkat bersejarah anu nol sareng PPN 5%. Ogé, seuseueurna ageung tina kandaraan Palasik ogé MOT Dibebaskeun upami umur langkung 40 taun.

Patarosan sering naros perkawis pajak impor kendaraan sareng tugas

Naon skéma Notification Of Vehicle Arrivals?
Pikeun langkung nanganan tanggung jawab pajak impor wahana, HMRC ngenalkeun sistem NOVA. Éta siap pikeun mastikeun PPN dibayar dina impor sareng éta masihan individu sarana pikeun ngalakukeunana ngalangkungan portal online. Sistem NOVA tiasa dianggo sareng DVLA pikeun ngajamin kendaraan moal tiasa didaptarkeun dugi pajakna parantos dibéréskeun.
Naha harga béda pikeun kendaraan komersial?
Leres pisan. Kandaraan anu didamel di luar UE sapertos truk atanapi kendaraan barang beurat panginten tiasa dianggap impor komérsial anu narik 22% bea impor tibatan biasa 10% mobil biasana bakal narik. Nanging, ieu leres-leres gumantung kana kendaraan. Tong ragu pikeun ngahubungi sareng kami tiasa ngalengkepan éntri NOVA anjeun salaku bagian tina jasa kami.
Naha bea impor béda pikeun motor?
Motor anu meryogikeun pancén anu kedah dibayar kedah dibungkus 6% atanapi 8% gumantung kana ukuran mesinna.
Naha anjeun tiasa ngabantosan impor komérsial?
Kami damel sareng individu swasta sareng organisasi perdagangan. Ngimpor rébuan mobil salami mangtaun-taun urang tiasa naséhat sareng ngabantosan Éntri NOVA - sanaos anjeun ngimpor salaku padagang PPN.

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.