Kami ngatur jadwal uji coba IVA di tempat kami

Teu aya waktos ngantosan pamaréntah - urang milik pribadi sareng tiasa nampi kendaraan anjeun pikeun IVA na langkung gancang tibatan dimana waé.

N16

Nalika urang gaduh tempat sareng hubungan sareng DVSA aya sababaraha manpaat anu parantos disebatkeun. Tapi salaku ahli terkemuka di Inggris pikeun ngimpor kendaraan urang parantos dipasihan kamampuan pikeun nguji kendaraan dina lokasi.

Ieu hartosna kendaraan anjeun henteu kantos angkat angkat ka lokasi pamaréntahan supados tés kajantenan sareng kami bangga tiasa nawiskeun jasa ieu ka konsumén kami.

Kalayan slot preallocated unggal minggu anjeun tiasa ngarepkeun langkung gancang sakitar waktos sareng langkung seueur kalenturan kedah aya masalah dina uji kendaraan IVA anjeun. Teu aya perusahaan sanés di Inggris anu tiasa nawiskeun jasa sapertos kitu.

Naon Persetujuan Kendaraan Individu?

NYIEUNKEUN SUKSES KENDARAAN KA JALAN UK

N31

IVA singkatan tina Persetujuan Kendaraan Individu sareng aya hubunganana sareng Jenis Persetujuan kendaraan di Inggris. Type Approval nyaéta prosés anu mastikeun yén kendaraan, sistem sareng komponenana, cocog sareng standar lingkungan sareng kaamanan anu cocog pikeun dianggo di Inggris sareng Éropa.

Pikeun kendaraan anjeun didaptarkeun di Inggris éta kedah nunjukkeun yén éta ngagaduhan sababaraha jinis Type Approval. Dina kasus kandaraan drive katuhu anyar anu disayogikeun di pangecér lokal anjeun, aranjeunna bakal disayogikeun ku pabrikan kalayan skala massa Jenis Persetujuan anu disebat sertipikat tina kasaluyuan.

Pikeun sésana urang anu ngagaduhan kendaraan anu kami impor ti luar Uni Éropa atanapi kandaraan drive kénca, urang tiasa nganggo tés IVA pikeun kéngingkeun jinis persetujuan anu urang peryogikeun pikeun ngadaptarkeun kendaraan urang.

Naon anu anjeun kedah waspada nalika tés IVA?

Pamariksaan sorangan sareng naon anu diuji dina kendaraan

Diimpor Dodge Challenger ka Inggris

Di Inggris, sadaya kendaraan peryogi MOT pikeun ngabuktoskeun yén kendaraan mangrupikeun 'jalan pantes' sareng aman. Tapi tés IVA ningali kana kendaraan tina sudut pandang anu sanés. Rarancang kendaraanna nyaéta assesd pikeun mastikeun yén éta nyumponan peraturan anu parantos di peuntas EU.

Kaseueuran waktos kendaraan bakal peryogi tés IVA upami éta henteu didamel di UE sareng henteu langkung lami ti sapuluh taun ngan saukur kusabab di UÉ hiji CoC mangrupikeun bukti yén kendaraan parantos cocog, ngalaksanakeun tes IVA panginten henteu diperyogikeun kecuali kendaraan buatan EU COC moal tiasa dicandak.

Saha ari DVSA éta?

Badan pamaréntahan pikeun mastikeun patuh kendaraan

An IVA test is undertaken by the Driver and Vehicle Standards Agency at a DVSA testing station or a DVSA approved designated premises like our own. The DVSA staff visit our site throughout the week and carry out inspections on our clients vehicles accompanied by one of our IVA technicians. Having an experienced technician presenting your vehicle for test is a massive advantage over presenting the vehicle for test yourself because you are often required to show certain components of the vehicle to an examiner that may be behind trim panels or in hard to reach areas of the engine bay. Once satisfied they issue IVA pass certificates that we use to register your vehicle with the DVLA.

Kandaraan anjeun bakal meryogikeun sababaraha tingkat modifikasi pikeun ngahontal persetujuan jinis UK sareng téknisi kami gaduh pangalaman pikeun nyiapkeun kendaraan anjeun kana standar IVA sahingga nalika ditilik kami yakin yén éta bakal lulus unggal waktos.

Kami bakal nanganan sadaya dokumen anu aya hubunganana sareng aplikasi anjeun sacara éléktronik kalayan kontak kami di VOSA janten anjeun moal nyéépkeun waktos ngeposkeun kertas dugi ka leres.

ladenan urang

Kami nawiskeun jasa impor lengkep

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Nguji IVA
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Nyayogikeun langkung seueur detil perkawis impor anjeun didieu.
BISA NGAJIJI NU NGUTIK LEUWIH AKAN.

Dimana Éta Kendaraan Ayana?


Di jero ÉropaLuar Éropa

Dimana Kendaraan Ayeuna Didaptarkeun?

Naha anjeun ngagaduhan mobil langkung ti 6 bulan nalika cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan?


nuhunteu
Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.