TENTANG KAMI

IMPORTER Mobil Pimpinan Inggris

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalaksanakeun Persetujuan Kendaraan Tunggal sareng Individu dina rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami.

Kandaraan anjeun bakal sumping di tempat kami sareng ngantunkeun didaptarkeun sapinuhna tanpa peryogi pikeun disetir ka pusat DVSA. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Kami nembe ngalih ka kantor sareng lokakarya anu diwangun waé di Castle Donington, Derbyshire, di East Midlands caket Nottingham sareng Derby kalayan aksés gampang ti M1, M42, sareng A50.

Punten perhatoskeun yén pikeun palanggan internasional kami, kami 5 menit nyetir ti Bandara East Midlands sareng bakal senang ngumpulkeun anjeun nalika anjeun sumping. Ku rel punten nganggo stasion East Eastlands Parkway anu énggal.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun ku nyayogikeun langkung rinci. 

Naon kandaraan anjeun?

Kandaraan

Modél wahana

Taun Kendaraan

Kendaraanna dimana?

Naha mobilna parantos aya di Inggris?

nuhunteu

Kendaraanna dimana?

Dimana Kendaraan Ayeuna Didaptarkeun?

Kota dimana kandaraan ayeuna ayana?

Naha anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan nalika cicing di luar Inggris langkung ti 12 bulan?

nuhunteu

rinci Anjeun

Nami Taros

Alamat email

Nomer telepon

Iraha anjeun ngarencanakeun ngalih ka Inggris?

Aya inpo deui?

Pencét di dieu pikeun nyayogikeun langkung seueur rinci ngeunaan impor anjeun

Inpormasi tambahan ngeunaan impor anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun ngadugikeun langkung akurat

Tingali kana tempat urang sareng kendaraan anu parantos kami impor

Kami ngimpor mobil sajajalan ti saprak muka panto kami sareng gaduh prosés anu luar biasa pikeun ngatur perjalanan kendaraan anjeun dugi ka pendaptaran.

Naha kendaraan kuring aman di tempat anjeun?
Kantor kami ditutup pikeun umum sareng ngan ukur tiasa diaksés ku pagawé. Sadaya kendaraan anu aya di tempat kami diasuransikeun.
Naha aya dimana waé ngantosan pendaptaran dinten anu sami?
Upami anjeun nyetir ka tempat kami pikeun modifikasi dilakukeun dina kendaraan anjeun - pikeun naon anu kami resep nelepon pendaptaran dinten anu sami, aya ruang tunggu kalayan inuman panas gratis sareng fasilitas lokal dina jarak jalan kaki.
Dupi anjeun nyimpen kandaraan kuring?
Upami anjeun henteu siap pikeun ngimpor impor anu réngsé, atanapi meureun éta mangrupikeun nilai anu penting, aya pilihan pikeun nyimpenna di tempat kami pikeun biaya.
Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.