Impor & Daptar mobil anjeun di Inggris

Impor Mobil abdi tiasa ngirim, ngarobih, nguji sareng ngadaptarkeun kendaraan ti mana waé di dunya ka Inggris.

OR

Jaringan dunya shipper

Jaringan agén éksténsif, ngalangkungan angkutan darat, prosedur ékspor sareng kiriman kontainer ka Inggris.

Ukur jalur uji coba IVA swasta

Kamampuh unik pikeun aman ngarobih, nguji, sareng ngadaptar - ngan ukur di fasilitas kami.

Lagu gancang pendaptaran DVLA

Kontak DVLA khusus pikeun mastikeun pendaptaran épisién sareng lancar.

Jenis kendaraan naon anu urang impor?

Ratusan pelanggan sabulan milih kami pikeun ngimpor sadayana ti supercar dugi ka superminis.

Pindah ka Inggris?

Upami anjeun parantos gaduh mobil salami 6 bulan sareng cicing di luar UÉ selama 12 bulan, anjeun tiasa ngimpor pajak kendaraan anjeun gratis. Kami ngalakukeun ieu nganggo aplikasi Transfer of Residence.

Mésér mobil?

Kami nanganan prosés pambukaan bea cukai atas nami anjeun, sareng pastikeun éta leres sareng HMRC. Ieu mastikeun jumlah PPN anu leres sareng tugas dibayar.

UÉ ka Inggris?

Kami nungkulan HMRC pikeun éntri EU NOVA anjeun sareng pastikeun yén pendaptaran anjeun di Inggris dilakukeun sacara efisien sareng waktos sénsitip.

Parantos di Inggris?

Kami bakal seneng nyandak impor anjeun upami kendaraan anjeun parantos aya di Inggris. Nyandak mobil anjeun dirobih, diuji sareng didaptarkeun gancang-gancang.

Sakali dikirim sareng bea cukai diberesihan kami ngatur angkutan anu diasuransikeun ka fasilitas kami pikeun ngarobih, nguji, sareng ngadaptar kendaraan anjeun pikeun jalan-jalan di Inggris.

Ladénan impor kendaraan tungtung-ka-tungtung lengkep! 

Naon anu pelanggan urang nyarios?

  • Hatur nuhun parantos ngurus impor mobil kuring. Kuring terang éta khusus nangtang, tapi berkat kontak anjeun tiasa kéngingkeun bagian anu leres sareng ngarengsekeun sadaya masalah kalayan gancang sareng nyugemakeun.

    TONY VANDERHARST (Toyota FJ Cruiser)

  • Hatur nuhun pisan ka anjeun sareng tim pikeun ngalaksanakeun ieu pikeun kuring kalayan gancang sareng éfisién. Upami kuring cukup nguntungkeun peryogi ngimpor mobil anu sanés di masa hareup kuring bakal yakin ngagunakeun jasa anjeun deui.

    - Steve (2008 Ferrari F430 Scuderia)

  • Hatur nuhun pikeun ngalakukeun padamelan anu saé pikeun mawa kendaraan urang ka Inggris sareng ngarengsekeun pangaturan anu diperyogikeun. Urang kedah ngusahakeun ngirim seueur palanggan Dubai ka jalan anu mungkin.

    - Neil & Karen Fisher (2015 Mitsubishi Pajero)

  • Pelatna parantos sumping, hatur nuhun kana sadaya bantosan anjeun, éta parantos pikaresepeun pikeun perusahaan sareng kuring moal ngagaduhan masalah nyebarkeun berita.

    - Trever Underdown (Landrover Series 1)

Ngahubungan dinten ayeuna pikeun cutatan khusus pikeun impor anjeun. Tanda kutip bespoke kami atasan sareng kalebet sadayana biaya - ngeureunkeun résiko tina biaya disumputkeun!

Naon anu konsumén urang nyarios ngeunaan pangalaman ngimpor kendaraanna ka Inggris sareng Impor Mobil Kuring?

Eusian formulir pamundut cutatan pikeun cutatan impor kendaraan anu dipetik.

ngabagéakeun

Importir Mobil Utama Inggris

Alesanna pikeun milih impor mobil kuring:

  • Ahli impor kendaraan EU & Non-EU
  • Jaringan pengiriman barang di dunya
  • Hiji-hijina jalur uji coba IVA pribadi pikeun mobil panumpang di Inggris
  • Tim tim impor anu hebat pisan, ahli uji coba sareng pendaptaran
  • Puteran waktos paling gancang pikeun panto perusahaan di Inggris
  • Lacak gancang pendaptaran DVLA
  • Agén éksténsif sareng jaringan pasangan di saluruh dunya
  • Dina konvérsi lampu imah sareng persiapan uji coba pamatuhan

Impor Mobil Kuring parantos ngimpor kendaraan ka Inggris ti sakumna dunya salami 25 taun ka pengker. Kami nawiskeun palanggan anu badé ngimpor kendaraan kana Inggris mangrupikeun alternatif anu gampang pikeun kedah nyandak prosés nyalira. Kami parantos ngawangun bisnis kami dina layanan panto-ka-panto profesional anu ngalangkungan unggal aspek impor kendaraan anjeun sareng ngeureunkeun masalah poténsial upami anjeun henteu ngagaduhan tim kami pikeun ngabantosan anjeun. Kami gaduh élmu anu jembar sareng lengkep anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan pikeun ngimpor kendaraan ka Inggris gampang - kami di dieu pikeun nawiskeun solusi pikeun ngimpor kendaraan anjeun ka Inggris.

Upami anjeun nuju ngalih ka Inggris, ngagaleuh mobil kumaha waé umur ti luar negeri atanapi nyandak mobil Éropa anjeun ka nagara, kami di dieu ngabantosan.

Anggo Impor Mobil Kuring kanggo impor kendaraan anjeun sareng anjeun bakal yakin nalika kami nganggo bisnis sadunya ka jaringan bisnis, pangetahuan industri sareng fasilitas uji coba IVA anu dioperasikeun sacara pribadi pikeun gancang sareng biaya efektif nyandak anjeun sareng mobil anjeun di jalan didieu di Inggris .

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

Rékaman Lagu urang

Kandaraan anjeun aman sareng kami

  • 35+ Nagara Diimpor Ti
  • 4000+ Mobil Diimpor
  • 30+ Taun Garapan

Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan di fasilitas uji coba IVA anu disatujuan ku DVSA pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalaksanakeun Individu Vehicle Approvals (IVA) kana rébuan kendaraan impor.

Kandaraan anjeun bakal sumping di tempat kami sareng ngantunkeun didaptarkeun sapinuhna tanpa peryogi pikeun disetir ka pusat DVSA. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Kami ayana di kantor sareng lokakarya anu aya tujuanana di Castle Donington, Derbyshire, di East Midlands caket Nottingham sareng Derby kalayan aksés gampang ti M1, M42 sareng A50. Pikeun palanggan internasional kami kami 5 menit nyetir ti Bandara East Midlands sareng bakal senang ngumpulkeun anjeun nalika anjeun sumping. Ku rel punten nganggo stasion East Eastlands Parkway anu énggal.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • Website Jack
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Will Website
    Will Smith
    DIREKTOR JUALAN
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Website Vikki
    Vikki Walker
    operasi Manajer
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Website Conor
    Conor Meehan
    ahli mesin
    Conor parantos mangtaun-taun pangetahuan utama dealer sareng persiapan kendaraan
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios