Sakumaha biaya pikeun ngirim kendaraan?

Depending on where your vehicle is in the world changes the total cost of shipping. But the type of shipping used can also greatly affect the cost of the import. Our quotes are bespoke to your individual needs.

Dimana kendaraan anjeun?

Sacara umum, jauh tina kendaraan, langkung seueur biaya.

Some countries like the United States cost far more when shipping from the West Coast vs the East Coast and likewise for other countries whereby the vehicle is being loaded at a less frequently used port.

Kami gaduh daptar palabuhan anu paling terjangkau sareng mindahkeun kendaraan anjeun ka salah sahiji lokasi ieu pikeun mastikeun rute transportasi anu épisién dianggo.

Pangiriman Consilidated 

Where possible your vehicle is shipped with other vehicles to offer the best value for money. We also work closely with our logistics partners to find you the best possible price when shipping your vehicle.

Kusabab jumlah kendaraan anu kami kirimkeun tina rupa-rupa palabuhan kami bakal teras ngahijikeun dimana mungkin.

Impor Mobil Kuring salaku bisnis nawiskeun jasa pendaptaran pikeun panto lengkep janten kami ngusahakeun tetep biaya anu murah pikeun anjeun.

Waragad ékspor?

Sababaraha nagara sapertos Afrika Kidul peryogi langkung padamelan pikeun mersihan kendaraan. Ieu mangrupikeun biaya anu anjeun panginten henteu terang nalika mutuskeun ngirim kendaraan anjeun ka Inggris.

Kami gaduh jaringan éksténsif mitra bea cukai anu tiasa ngabantosan prosés ieu.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar?

Shipping the vehicle is part of the cost involved in bringing a vehicle into the United Kingdom but there could be a requirement to pay additional tax for the vehicle.

Ngimpor ti Éropa

If you’re bringing a second-hand vehicle into the UK, you don’t have to pay VAT – as long as you paid VAT in another EU country when you bought it, but you must still complete a NOVA (notification of vehicle arrival) notification to HMRC within 14 days of the vehicle arrival. If you normally live in another country in the EU and bring a vehicle with you on a temporary visit to the UK, you don’t need to notify HMRC, as long as your stay is for less than 6 months in a 12 month period. If you are on a temporary visit but decide to permanently register your car in the UK you have 14 days to notify HMRC after your decision. We are authorised to make NOVA notifications on your behalf electronically and handle this for you as part of our registration package.

Ngimpor ti luar Éropa

Pindah ka Inggris - Upami anjeun ngalih ka Inggris sareng badé nyandak kendaraan anjeun maka anjeun henteu kedah mayar bea impor atanapi PPN. Ieu nyayogikeun anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan. Kami peryogi invoice pameseran atanapi dokumén pendaptaran pikeun ngabuktikeun panjang kapamilikan kendaraan sareng tagihan utiliti umur 12 bulan, pernyataan bank atanapi perjanjian jual beuli / ngajakan pikeun ngabuktikeun panjang waktos anjeun cicing di nagara éta.

Mobil klasik umurna langkung ti 30 taun

Dina 2010 aya kasus tengara anu dimenangkeun ngalawan HMRC anu parantos ngarobih aturan ngeunaan cara urang ngimpor kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun. Umumna kendaraan anu aya dina kaayaan aslina, henteu aya parobihan kana chassis, setir atanapi sistem marake sareng mesinna, sahenteuna umur 30 taun, sareng modél atanapi jinis anu henteu aya deui dina produksi bakal dilebetkeun dina tingkat bersejarah nol tugas sareng PPN 5%.

Upami kendaraan didamel sateuacan taun 1950 maka éta otomatis dilebetkeun dina tingkat bersejarah anu nol sareng PPN 5%.

Ngimpor kandaraan dina umur 30 taun

Didamel di luar UÉ - Upami anjeun ngimpor kendaraan di luar Uni Éropa (EU) anu ogé diwangun di luar UÉ anjeun bakal diperyogikeun mayar bea impor 10% sareng PPN 20% pikeun ngaleupaskeun tina bea cukai Inggris. Ieu diitung tina jumlah anu anjeun parantos ngagaleuh kendaraan di nagara anu anjeun imporkeun.

Didamel di jeroeun Uni Éropa - Upami anjeun ngimpor kandaraan ti luar UÉ anu aslina diwangun di UÉ contona Porsche 911 diwangun di Stuttgart, Jérman. Anjeun kedah mayar tingkat rata-rata dikurangan tina tugas anu £ 50 teras 20% PPN kanggo ngaleupaskeun tina bea cukai di Inggris.

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.