Sakumaha biaya pikeun ngirim kendaraan?

Gumantung kana dimana kendaraan anjeun di dunya ngarobih total biaya pengiriman. Tapi jinis pengiriman anu dianggo ogé tiasa mangaruhan pisan biaya impor. Tanda kutip kami dipasihkeun pikeun kabutuhan masing-masing.

Dimana kendaraan anjeun?

Sacara umum, jauh tina kendaraan, langkung seueur biaya.

Sababaraha nagara sapertos Amérika Serikat hargana jauh langkung seueur nalika pengiriman ti West Coast vs East Coast sareng kitu ogé pikeun nagara sanés anu kendaraanna dimuat di palabuhan anu kirang dianggo.

Kami gaduh daptar palabuhan anu paling terjangkau sareng mindahkeun kendaraan anjeun ka salah sahiji lokasi ieu pikeun mastikeun rute transportasi anu épisién dianggo.

Pangiriman Consilidated 

Dimana dimungkinkeun kendaraan anjeun dikintunkeun ku kendaraan anu sanés pikeun nawiskeun harga anu paling saé pikeun artos. Kami ogé damel raket sareng mitra logistik kami pikeun milarian anjeun harga anu pangsaéna nalika ngangkut kendaraan anjeun.

Kusabab jumlah kendaraan anu kami kirimkeun tina rupa-rupa palabuhan kami bakal teras ngahijikeun dimana mungkin.

Impor Mobil Kuring salaku bisnis nawiskeun jasa pendaptaran pikeun panto lengkep janten kami ngusahakeun tetep biaya anu murah pikeun anjeun.

Waragad ékspor?

Sababaraha nagara sapertos Afrika Kidul peryogi langkung padamelan pikeun mersihan kendaraan. Ieu mangrupikeun biaya anu anjeun panginten henteu terang nalika mutuskeun ngirim kendaraan anjeun ka Inggris.

Kami gaduh jaringan éksténsif mitra bea cukai anu tiasa ngabantosan prosés ieu.

Sakumaha seueur pajak anu anjeun kedah mayar?

Pangiriman kandaraan mangrupikeun bagian tina biaya anu kalebet dina nyandak kendaraan kana Karajaan Inggris tapi tiasa aya sarat mayar pajak tambahan pikeun kendaraan.

Ngimpor ti Éropa

Upami anjeun nyangking kandaraan kadua ka Inggris ti jeroeun Uni Éropa maka anjeun kedah mayar PPN kecuali upami anjeun ngangkut kendaraan kana Karajaan Inggris dina skéma ToR. Anjeun teu kedah mayar tugas, sareng pikeun kendaraan, langkung ti tilu puluh taun unsur PPN diréduksi janten 5%.

Sateuacan Brexit, aya gerakan barang gratis, tapi ieu henteu berlaku sabab Inggris ayeuna parantos angkat ti Uni Éropa dugi ka Januari 2021.

Ngimpor ti luar Éropa

Pindah ka Inggris - Upami anjeun ngalih ka Inggris sareng badé nyandak kendaraan anjeun maka anjeun henteu kedah mayar bea impor atanapi PPN. Ieu nyayogikeun anjeun ngagaduhan kendaraan langkung ti 6 bulan sareng cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan. Kami peryogi invoice pameseran atanapi dokumén pendaptaran pikeun ngabuktikeun panjang kapamilikan kendaraan sareng tagihan utiliti umur 12 bulan, pernyataan bank atanapi perjanjian jual beuli / ngajakan pikeun ngabuktikeun panjang waktos anjeun cicing di nagara éta.

Mobil klasik umurna langkung ti 30 taun

Dina 2010 aya kasus tengara anu dimenangkeun ngalawan HMRC anu parantos ngarobih aturan ngeunaan cara urang ngimpor kendaraan anu umurna langkung ti 30 taun. Umumna kendaraan anu aya dina kaayaan aslina, henteu aya parobihan kana chassis, setir atanapi sistem marake sareng mesinna, sahenteuna umur 30 taun, sareng modél atanapi jinis anu henteu aya deui dina produksi bakal dilebetkeun dina tingkat bersejarah nol tugas sareng PPN 5%.

Upami kendaraan didamel sateuacan taun 1950 maka éta otomatis dilebetkeun dina tingkat bersejarah anu nol sareng PPN 5%.

Ngimpor kandaraan dina umur 30 taun

Didamel di luar UÉ - Upami anjeun ngimpor kendaraan di luar Uni Éropa (EU) anu ogé diwangun di luar UÉ anjeun bakal diperyogikeun mayar bea impor 10% sareng PPN 20% pikeun ngaleupaskeun tina bea cukai Inggris. Ieu diitung tina jumlah anu anjeun parantos ngagaleuh kendaraan di nagara anu anjeun imporkeun.

Didamel di jeroeun Uni Éropa - Upami anjeun ngimpor kandaraan ti luar UÉ anu aslina diwangun di UÉ contona Porsche 911 diwangun di Stuttgart, Jérman. Anjeun kedah mayar tingkat rata-rata dikurangan tina tugas anu £ 50 teras 20% PPN kanggo ngaleupaskeun tina bea cukai di Inggris.

Ti mana anjeun ngimpor?

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor sareng ngadaptar kendaraan anjeun di Inggris?

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun pendaptaran pikeun rébuan kendaraan impor. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun.

Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami. Naha anjeun sacara pribadi ngimpor kendaraan anjeun, sacara komersil ngimpor sababaraha kendaraan, atanapi nyobian kéngingkeun persetujuan jinis polumeu low pikeun kendaraan anu anjeun damel, kami gaduh kanyaho sareng fasilitas pikeun nyumponan sadaya sarat anjeun.

Entong ragu ngeusian formulir pamundut kutipan kami supados kami tiasa nyayogikeun cutatan pikeun impor kendaraan anjeun ka Inggris.

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.