Bahrain ka impor Inggris

Upami anjeun milari perusahaan anu terpercaya sareng tiasa dipercaya pikeun ngontrol pangiriman mobil ti Bahrain ka Inggris, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Di Car Car Impor kami kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina pengiriman ti daérah ieu sahingga tiasa ngurus unggal unsur pikeun genah lengkep anjeun.

Deregistrasi Kandaraan di Bahrain

Tahap anu munggaran prosésna kedah kendaraan didaptarkeun dina Bahrain sateuacan tiasa dikirim ka Inggris. Anjeun kedah kéngingkeun pelat ékspor ti RTA payun agen kami di Bahrain nampi mobil di gudang kanggo nyiapkeun éta kanggo dikintun.

Loading & Pengiriman Kendaraan Anjeun

Sedengkeun dina panangan kami anu sanggup, anjeun tiasa gaduh kayakinan lengkep yén tim kami bakal jaga pisan kendaraan anjeun nalika prosés loading. Agén anu dipasihan tangan sacara berpengalaman dina bidang ieu jadi bakal ngamuat ati-ati sareng gancang ngamankeun supados mobil moal ngalih sa inci dina transit.

Kanggo katenangan anu langkung jauh, kami nawiskeun asuransi transit salaku pilihan tambahan anu bakal ngasuransikeun kendaraan kana nilai ngagantian lengkepna sapanjang perjalanan ti Bahrain ka Inggris.

Peraturan Pajak Impor

Aya sababaraha undang-undang pajak impor anu kedah dipatuhan salami prosés pikeun nyingkahan panyawat di anjeun nampi kendaraan nalika sumping di Inggris. Mawa mobil anjeun ka Inggris gratis pajak upami anjeun ngalih ogé, nanging anjeun kedah cicing di luar UÉ langkung ti 12 bulan sareng gaduh mobil dina waktos minimum genep bulan sateuacan diimpor.

Upami anjeun parantos gaduh kendaraan kirang ti genep bulan, biaya bea impor sareng PPN kedah dibayar. Biaya akhir dumasar kana jumlah anu anjeun mayar pikeun kendaraan sareng nuturkeun kriteria ieu di handap:

- £ 50 sakaligus bea impor sareng 20% ​​PPN pikeun kendaraan anu diwangun di Uni Éropa

- 10% bea impor sareng 20% ​​PPN pikeun kendaraan anu diwangun di luar UE

Upami anjeun ngantunkeun ti Bahrain kandaraan anu umurna 30 taun atanapi langkung, anjeun bakal lolos pikeun tingkat pangurangan 5% PPN ku nohonan kaayaan anu parantos ditangtoskeun.

Nguji Sateuacan Registrasi Kandaraan

Sesampainya di Inggris sareng saatos mupus adat istiadat, kami bakal ngumpulkeun mobil anjeun ti palabuhan sareng ngangkut deui ka pusat kami ngalangkungan kendaraan transporter.

Supados didaptarkeun sareng tiasa disetir di jalan-jalan Inggris, kendaraan dina umur sapuluh taun sareng diimpor ti Bahrain diwajibkeun menjalani tes IVA.

Kalayan Impor Mobil Kuring, anjeun bakal nguntungkeun ti kami janten hiji-hijina perusahaan di nagara éta anu ngagaduhan jalur uji coba IVA nyalira sahingga waktos perputaran jauh langkung gancang sabab urang ulah ngirim mobil anjeun ka tempat séjén.

Pikeun ngalirkeun tahap prosés ieu, kendaraan anjeun bakal meryogikeun sababaraha modifikasi pikeun mastikeun yén cocog pikeun panggunaan jalan Inggris. Ngan sababaraha parobihan anu bakal kami laksanakeun kalebet masang lampu kabut tukang upami teu dipasang salaku standar, ngarobah spéterometer janten mph sareng nyaluyukeun setélan lampu payun. Unggal mobil sigana ngabutuhkeun tingkat padamelan anu béda jadi kami bakal salawasna nyayogikeun anjeun harga anu dipasihkeun pikeun kéngingkeun pamahaman anu jelas ngeunaan biaya.

Upami kendaraan anu diimpor anjeun parantos langkung ti sapuluh taun, uji coba IVA henteu diperyogikeun, nanging modifikasi sareng uji kasaluyuan jalan bakal diperyogikeun. Éta ogé kedah lulus tés MOT sateuacan DVLA bakal ngadaptarkeun kendaraan.

Pendaptaran DVLA & Pas Plat UK

Sakali kendaraan parantos ngalaman uji coba sareng modifikasi anu diperyogikeun, tahapan salajengna nyaéta pendaptaran sareng DVLA. Kami deui sanggup nyepetkeun prosés ieu pikeun klien kami sabab kami gaduh Manajer Akun DVLA nyalira anu siap ngolah sadaya aplikasi.

Saatos mobil didaptarkeun, urang teras bakal nyayogikeun pelat nomer Inggris énggal sareng kendaraanna siap pencét jalan. Kami tiasa ngatur koléksi ti dépot East Midlands kami atanapi nganteurkeun mobil langsung kana panto harta anjeun.

Pikeun prosés impor anu merenah, gancang sareng ampir usaha nalika ngirim mobil ti Bahrain ka Inggris, pilih Impor Mobil Kuring. Nelepon kami dinten ayeuna dina +44 (0) 1332 81 0442 pikeun ngamimitian prosés ku ngabahas kabutuhan anjeun sareng tim kami.

IMPOR TERBARU

Tingali sababaraha kendaraan panganyarna anu kami impor

pesen kasalahan Ieu ukur ditingali ka admins WordPress

Kasalahan: Teu aya tulisan anu kapendak.

Pastikeun akun ieu gaduh tulisan anu aya di instagram.com.

tim urang

Puluhan taun pangalaman

  • JC
    Jack Charlesworth
    DIRÉKTUR PELAKSANA
    Ahli anu ngagaduhan naon-naon tina supercar dugi ka supermini diimpor sareng didaptarkeun di Inggris
    KASAR TINGKAT
  • Halaman Wéb Tim
    Tim Charlesworth
    nu mingpin pausahaan
    Kalayan puluhan taun impor mobil sareng pangalaman penjualan, teu aya skénario anu teu dirawat ku Tim
    KASAR TINGKAT
  • Will Smith
    Will Smith
    DIREKTOR PEMBANGUNAN BISNIS
    Bakal masarkeun bisnis, nguruskeun patarosan, dagang palanggan sareng ngadorong bisnis kana wilayah énggal.
    KASAR TINGKAT
  • Pangiriman Kendaraan Ti Bahrain ka Inggris
    Vikki Walker
    Administrator Kantor
    Vikki ngajaga cogs dina bisnis sareng ngatur sadaya tugas administrasi dina bisnis.
    KASAR TINGKAT
  • Phil Mobley
    Phil Mobley
    MANAGER LOGISTIK INTERNASIONAL
    Phil nguruskeun klien ti sakumna dunya sareng ngabantosan aranjeunna dina unggal jalan.
    KASAR TINGKAT
  • Jade Website
    Jade Williamson
    Pendaptaran sareng Pangujian
    Jade ahli dina tés wahana sareng pendaptaran kiriman di Inggris.
    KASAR TINGKAT

TESTIMONIALS

Naon klien kami nyarios

Patarosan anu sering ditaros

Ieu sababaraha patarosan anu paling umum ditampi ngeunaan pengiriman

Kanggo seueur warga anu mindahkeun bagian anu paling pikasieuneun tiasa mindahkeun harta banda aranjeunna deui ka Inggris. Di Impor Mobil Kuring urang tiasa ngatur sadaya prosés nyandak kendaraan anjeun ka Karajaan Inggris pikeun anjeun sareng upami anjeun milih angkat pikeun wadah 40ft khusus - urang tiasa nyabut kendaraan anjeun di palabuhan tanpa meryogikeun sadaya wadah pikeun dikirimkeun ka enggon kami.

Harga pikeun ngangkut kendaraan anjeun bakal gumantung kana timana asalna, sareng ukuran kendaraanna. Wadah dibagi sering dianggo pikeun ngirangan biaya pangiriman kendaraan anjeun tapi pilihan ieu panginten henteu cocog pikeun kendaraan tinangtu janten anu pangsaéna pikeun kontak sareng sababaraha langkung detil janten anjeun tiasa kéngingkeun biaya anu akurat pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring .

Roll on Roll off shipping mangrupikeun cara anu dianggo pikeun ngangkut kendaraan tanpa meryogikeun wadah. Kandaraan disetir pas kana kapal anu sami sareng taman mobil anu ngambang ageung dimana éta tiasa ngamimitian perjalanan.

muka More

Kéngingkeun harga pikeun ngimpor kendaraan anjeun nganggo Impor Mobil Kuring

Impor Mobil Kuring parantos hasil ngalakukeun rébuan impor kendaraan ti mimiti dugi ka akhir. Dimana waé kendaraan anjeun aya di dunya, kami bakal tiasa ngatur unggal léngkah prosés impor sareng pendaptaran anjeun. Kami gaduh jaringan agén sadunya di unggal buana pikeun masihan kami dugi ka jaman lokal sareng kapercayaan lokal dimana waé kendaraan anjeun ayana.

Kami hiji-hijina importir mobil di Inggris anu parantos nanem modal lumayan dina fasilitas uji coba DVSA anu disahkeun pikeun situs kami. Ieu hartosna inspektur DVSA nganggo jalur uji coba kami pikeun ngaluarkeun persetujuan tipe individu kana kendaraan klien kami. Kalayan ayana di dunya urang sareng komitmen anu teras-terasan pikeun sagala aspek kapatuhan Inggris, kami mangrupikeun pamimpin pasar dina bidang kami.